Siemon introduceert merknaam LightHouse voor glasvezelbekabeling

Leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen Siemon introduceert het nieuwe merk LightHouse, een assortiment glasvezelbekabelingsoplossingen voor datacenters, LAN's en intelligente gebouwen. Onder de naam LightHouse wordt het assortiment van Siemon aan end-to-end glasvezelkabel- en connectiviteitssystemen uitgebreid met een reeks nieuwe productinnovaties.

LightHouse biedt een multimode en singlemode glasvezelkabelaanbod, inclusief configureerbare end-to-end plug-and-play-systemen met MTP-, LC- en SC-connectiviteit. Ook kunnen klanten bij LightHouse terecht voor een glasvezeljumper- en pigtailassortiment, inclusief de LC BladePatch-jumper van Siemon met push-pull clip die is gericht op high-density toepassingen.

In het LightHouse-assortiment zijn daarnaast de meest recente glasvezelproducten van Siemon opgenomen. Denk hierbij aan het ultra-high-density plug-and-play-glasvezelsysteem LightStack, dat 40/100Gb/s-applicaties ondersteunt en voorziet in kabelbeheer. Het assortiment van LightHouse bevat ter plekke afgemonteerde connectoren en biedt mogelijkheden voor eenvoudiger glasvezelbeheer, versterkt glasvezel, snel splitsen en glasvezeloplossingen voor POL/PON.

Meer over
Lees ook
Siemon lanceert RouteIT-kabelmanagers voor high-density bekabelingssystemen

Siemon lanceert RouteIT-kabelmanagers voor high-density bekabelingssystemen

Siemon introduceert RouteIT, een nieuw verticaal en horizontaal kabelmanagementsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor hight-density bekabelingssystemen voor bedrijven en datacenters. Met RouteIT-kabelmanagers beschikken datacenters over een systeem waarmee zowel horizontale bekabeling als patchkabels gemakkelijk kunnen worden gerouteerd en besche1

HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels

HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels

HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voor gebruik in datacenters. De HARTING patchkabels zijn speciaal ontworpen voor multiport-switches en compacte industriële apparaten. De connector van de patchkabels beschikt over de speciale Dualboot-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale trekontlasting en beschermt de vergrendeli1