Siemon introduceert merknaam LightHouse voor glasvezelbekabeling

Leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen Siemon introduceert het nieuwe merk LightHouse, een assortiment glasvezelbekabelingsoplossingen voor datacenters, LAN's en intelligente gebouwen. Onder de naam LightHouse wordt het assortiment van Siemon aan end-to-end glasvezelkabel- en connectiviteitssystemen uitgebreid met een reeks nieuwe productinnovaties.

LightHouse biedt een multimode en singlemode glasvezelkabelaanbod, inclusief configureerbare end-to-end plug-and-play-systemen met MTP-, LC- en SC-connectiviteit. Ook kunnen klanten bij LightHouse terecht voor een glasvezeljumper- en pigtailassortiment, inclusief de LC BladePatch-jumper van Siemon met push-pull clip die is gericht op high-density toepassingen.

In het LightHouse-assortiment zijn daarnaast de meest recente glasvezelproducten van Siemon opgenomen. Denk hierbij aan het ultra-high-density plug-and-play-glasvezelsysteem LightStack, dat 40/100Gb/s-applicaties ondersteunt en voorziet in kabelbeheer. Het assortiment van LightHouse bevat ter plekke afgemonteerde connectoren en biedt mogelijkheden voor eenvoudiger glasvezelbeheer, versterkt glasvezel, snel splitsen en glasvezeloplossingen voor POL/PON.

Meer over
Lees ook
Authentic Vision ontwikkelt systeem om ‘counterfeit’ bekabeling te voorkomen

Authentic Vision ontwikkelt systeem om ‘counterfeit’ bekabeling te voorkomen

Authentic Vision heeft een systeem ontwikkeld waarmee distributeurs en datacenters kunnen vaststellen over geleverde bekabeling daadwerkelijk afkomstig is van de fabrikant waarvan zij deze producten hebben gekocht. De technologie wordt inmiddels ook in de datacenterwereld toegepast.

Panduit ultra-resistente nylon kabelbinders breiden outdoor-mogelijkheden uit

Panduit ultra-resistente nylon kabelbinders breiden outdoor-mogelijkheden uit

Panduit heeft een serie kabelbinders geïntroduceerd die bestand is tegen ruwe gebruiksomgevingen en uv-straling. De nieuwe PLT-6120 kabelbinders zijn gemaakt van veerkrachtig polyamide 612 met een gegarandeerde levensduur van 20 jaar.

Netwerkontwerp voor Greenfield Data Centers

Netwerkontwerp voor Greenfield Data Centers

In de afgelopen jaren heeft de economische volatiliteit nauwelijks vertragende invloed invloed gehad op de toenemende vraag naar ondersteuning van de digitale infrastructuur. Waar tijdens de pandemie nog een vertraging in de bouw van nieuwe datacenters zichtbaar was, gaven 2021 en het begin van 2022 een beeld van een stevig toenemende behoefte aan1