OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control bundelen krachten

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control gaan een samenwerking aan. De partijen willen nauw samenwerken en hierdoor zowel effectiever als gerichter oplossingen kunnen leveren op het gebied van stroomdistributie.

Door de krachten te bundelen bieden de partijen klanten één aanspreekpunt voor alle onderdelen van stroomdistributie. Afgelopen jaren zagen de samenwerkingspartners een toenemende behoefte onder klanten aan maatwerk en advies. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke aftakkasten, energiemonitoring of power quality analyses.

Klanten moesten voorheen aankloppen bij verschillende partijen met verschillende aanspreekpunten. Door de gecombineerde kennis van OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control is dit niet meer nodig. De kortere lijnen tussen de samenwerkingspartners zorgen ook voor een kortere levertijd van producten.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Kabinet investeert ruim 200 miljoen in ontwikkeling 6G

Kabinet investeert ruim 200 miljoen in ontwikkeling 6G

Het kabinet investeert voorwaardelijk 203 miljoen uit het Nationaal Groeifonds in de ontwikkeling van de volgende generatie mobiele communicatienetwerken: 6G. Dat maakte de Adviescommissie van het Nationaal Groeifonds bekend.

QMware en QuiX Quantum richten eerste volledig geïntegreerde Hybrid Quantum Computing Data Center op

QMware en QuiX Quantum richten eerste volledig geïntegreerde Hybrid Quantum Computing Data Center op

QMware en QuiX Quantum werken samen om het eerste volledig geïntegreerde, hybride quantum-klassieke platform te ontwikkelen in Enschede, waar ook het hoofdkantoor van QuiX Quantum is gevestigd. De wereldwijde primeur bestaat uit een hybride architectuur die high-performance computing (HPC) infrastructuur integreert met native quantum computing tec1

Batterijtak LG sluit aan bij TFCD, ook door batterijrichtlijn

Batterijtak LG sluit aan bij TFCD, ook door batterijrichtlijn

LG Energy Solution heeft zich aangesloten bij de wereldwijde Task Force on Climate-related Disclosures (TFCD) en moet transparantie bieden gedurende de gehele levenscyclus van de door haar geproduceerde batterijen.