OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control bundelen krachten

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control gaan een samenwerking aan. De partijen willen nauw samenwerken en hierdoor zowel effectiever als gerichter oplossingen kunnen leveren op het gebied van stroomdistributie.

Door de krachten te bundelen bieden de partijen klanten één aanspreekpunt voor alle onderdelen van stroomdistributie. Afgelopen jaren zagen de samenwerkingspartners een toenemende behoefte onder klanten aan maatwerk en advies. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke aftakkasten, energiemonitoring of power quality analyses.

Klanten moesten voorheen aankloppen bij verschillende partijen met verschillende aanspreekpunten. Door de gecombineerde kennis van OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control is dit niet meer nodig. De kortere lijnen tussen de samenwerkingspartners zorgen ook voor een kortere levertijd van producten.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon, een toonaangevende wereldwijde specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren, is toegetreden tot de Ethernet Alliance. Deze alliantie is een wereldwijde, non-profit organisatie die zich toelegt op het verder uitbouwen van het succes en de verdere ontwikkeling van Ethernet-technologieën.

Infradata benoemd tot Elite Partner van Arista Networks in Nederland

Infradata benoemd tot Elite Partner van Arista Networks in Nederland

Infradata, leverancier van managed services en oplossingen voor cloudnetworking en security, is door Arista Networks benoemd tot Elite-partner voor Nederland. Deze samenwerking maakt het voor Infradata mogelijk cognitieve netwerkoplossingen te leveren, voor de datacenters en campusomgevingen van bedrijven, telecomoperators en cloudproviders.

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance

Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, is een van de hoofdsponsors geworden van de Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA). Vertiv gaat zijn expertise, wereldwijde reikwijdte in datacentertechnologie inzetten om de SDIA te helpen.