OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control bundelen krachten

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control gaan een samenwerking aan. De partijen willen nauw samenwerken en hierdoor zowel effectiever als gerichter oplossingen kunnen leveren op het gebied van stroomdistributie.

Door de krachten te bundelen bieden de partijen klanten één aanspreekpunt voor alle onderdelen van stroomdistributie. Afgelopen jaren zagen de samenwerkingspartners een toenemende behoefte onder klanten aan maatwerk en advies. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke aftakkasten, energiemonitoring of power quality analyses.

Klanten moesten voorheen aankloppen bij verschillende partijen met verschillende aanspreekpunten. Door de gecombineerde kennis van OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control is dit niet meer nodig. De kortere lijnen tussen de samenwerkingspartners zorgen ook voor een kortere levertijd van producten.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Intel en Submer ontwikkelen koeloplossing voor 1000W CPU's

Intel en Submer ontwikkelen koeloplossing voor 1000W CPU's

De enige tijd terug aangekondigde samenwerking tussen Intel en Submer heeft een eerste product opgeleverd: de Forced Convection Heat Sink (FCHS). Deze koeloplossing is ontworpen voor chips met een thermisch vermogen (TDP) van 1000W en hoger. Volgens de twee bedrijven biedt het een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor toekomstige datacent1

Nvidia en Foxconn bouwen ‘AI-fabrieken'

Nvidia en Foxconn bouwen ‘AI-fabrieken'

Nvidia en Foxconn slaan de handen ineen om een nieuwe generatie datacenters te ontwikkelen, zogenaamde 'AI-fabrieken'. Deze samenwerking werd aangekondigd door Jensen Huang, oprichter en CEO van Nvidia (links op de foto), en Young Liu, voorzitter en CEO van Foxconn, tijdens de Hon Hai Tech Day in Taiwan.

Euralarm en Fire Suppression System Association gaan samenwerken rond onderwijs en onderzoek

Euralarm en Fire Suppression System Association gaan samenwerken rond onderwijs en onderzoek

Twee belangrijke belangenorganisaties op het gebied van brandveiligheid hebben besloten nauw te gaan samenwerken op terreinen als onderzoek en onderwijs. Het gaat om Euralarm en de Amerikaanse Fire Suppression System Association. Beide organisaties richten zich ook nadrukkelijk op datacenters, serverruimtes en telco-ruimtes.