Webinar eChiller - de koelmachine met leidingwater als koudemiddel

Op donderdag 18 juni organiseert Menerga Klimaattechnologie een webinar over de eChiller. Hierin wordt onder andere de techniek en werking van deze unieke koelmachine behandeld.

De eChiller is uitermate geschikt voor IT-koeling; datacenters en serverruimten zijn ideale toepassingen. De unit is beschikbaar in koelvermogens van 35 en 45 kW, en kan worden gecombineerd en opgeschaald naar 300 kW. Grotere modellen met een vermogen tot 125 kW worden medio oktober geïntroduceerd.

Menerga Klimaattechnologie brengt in samenwerking met Efficient Energy deze innovatieve koelmachine met leidingwater als koudemiddel op de Nederlandse markt. De koelmachine gebruikt geen gefluoreerde broeikasgassen (HFK’s) zoals R134A of R410A, maar is de enige seriematig geproduceerde koelmachine met water (R718) als koudemiddel.

De eChiller werkt met directe verdamping van water in een vacuüm gesloten circuit. Door de lage drukverschillen en de standaard vrije koeling behaalt de koelmachine een seizoensgebonden energie-efficiëntieverhouding (SEER) van 13,1. 

Benieuwd naar de eChiller? 

Schrijf u nu in voor de webinar op 18 juni a.s.

  eChiller