NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC-dc_400x250

NorthC is van plan een nieuw datacenter te bouwen in Frankfurt. De aanbieder van colocatie datacenters breidt nu ook zijn managementteam uit. Naast strategie-uitbreiding, groeiversnelling en colocatiediensten wil het bedrijf in de toekomst ook hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen kunnen aanbieden.

NorthC Germany, aanbieder van regionale colocatie datacenters, zegt dat het zijn bedrijfsdoelen in 2024 consequent zal doorvoeren. Het bedrijf versterkt ook zijn managementteam op sleutelposities om zijn strategie uit te breiden, zijn eigen groei verder te versnellen en klanten en partners toonaangevende hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen te blijven bieden naast colocatiediensten op maat. "Het NorthC Digital Ecosystem" wordt als noviteit ontwikkeld met partners in de DACH-regio om zakelijke klanten state-of-the-art as-a-service oplossingen te bieden in Zwitserland en Duitsland.

NorthC heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een competente en betrouwbare colocatiepartner in Duitsland. Dankzij de strategie om betrouwbare en op de behoefte afgestemde datacenterinfrastructuur en -diensten aan te bieden in regionale edge-datacenters in Neurenberg en München, heeft het bedrijf onlangs een aanzienlijke groei gerealiseerd op de Duitse markt in 2023.

In 2024 houdt NorthC vast aan dit succesvolle bedrijfsmodel en gaat het uitbreiden. Frankfurt am Main is de metropool en hub in Duitsland voor carriers, internet service providers en andere dienstverleners. De belangrijkste commerciële datacenter operators zijn aanwezig in Frankfurt am Main en 's werelds grootste internet exchange node, Deutscher Commercial Internet Exchange (DE-CIX), is hier gevestigd.

Meer over
Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.