NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC-dc_400x250

NorthC is van plan een nieuw datacenter te bouwen in Frankfurt. De aanbieder van colocatie datacenters breidt nu ook zijn managementteam uit. Naast strategie-uitbreiding, groeiversnelling en colocatiediensten wil het bedrijf in de toekomst ook hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen kunnen aanbieden.

NorthC Germany, aanbieder van regionale colocatie datacenters, zegt dat het zijn bedrijfsdoelen in 2024 consequent zal doorvoeren. Het bedrijf versterkt ook zijn managementteam op sleutelposities om zijn strategie uit te breiden, zijn eigen groei verder te versnellen en klanten en partners toonaangevende hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen te blijven bieden naast colocatiediensten op maat. "Het NorthC Digital Ecosystem" wordt als noviteit ontwikkeld met partners in de DACH-regio om zakelijke klanten state-of-the-art as-a-service oplossingen te bieden in Zwitserland en Duitsland.

NorthC heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een competente en betrouwbare colocatiepartner in Duitsland. Dankzij de strategie om betrouwbare en op de behoefte afgestemde datacenterinfrastructuur en -diensten aan te bieden in regionale edge-datacenters in Neurenberg en München, heeft het bedrijf onlangs een aanzienlijke groei gerealiseerd op de Duitse markt in 2023.

In 2024 houdt NorthC vast aan dit succesvolle bedrijfsmodel en gaat het uitbreiden. Frankfurt am Main is de metropool en hub in Duitsland voor carriers, internet service providers en andere dienstverleners. De belangrijkste commerciële datacenter operators zijn aanwezig in Frankfurt am Main en 's werelds grootste internet exchange node, Deutscher Commercial Internet Exchange (DE-CIX), is hier gevestigd.

Meer over
Lees ook
Na telecombranche groeit nu ook in energiesector interesse in datacenters

Na telecombranche groeit nu ook in energiesector interesse in datacenters

Eerder investeerde al Amerikaanse en Scandinavische energiebedrijven in der datacentersector, nu zien we hetzelfde fenomeen ook in Spanje. Het Spaanse energiebedrijf Iberdrola streeft namelijk naar een uitbreiding van zijn activiteiten

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores