<


Juniper Networks wordt lid van de Dutch Data Center Association

Juniper-280-205

Juniper Networks, leider in veilige, door AI aangestuurde netwerken, maakt vandaag bekend dat het lid is geworden van de Dutch Data Center Association (DDA), een brancheorganisatie van datacenters in Nederland. Juniper Networks treedt hiermee toe tot een gemeenschap van experts die bepalend is voor de koers en levering van connectiviteitsdiensten en internetdiensten aan de Nederlandse en internationale markt.

Als lid van de DDA kan Juniper Networks kennis en best practices uitwisselen op het gebied van intent-based networking, slimme datacenters, cybersecurity, open standaarden en virtualisatie. Daarnaast kan het zijn banden met andere belangrijke spelers in de datacentermarkt aanhalen. De initiatieven die de DDA ontplooit om te zorgen voor innovaties op het gebied van energie-efficiëntie sluiten goed aan op het jarenlange streven van Juniper om op duurzame wijze zaken te doen en voor een milieutechnisch verantwoorde toevoerketen te zorgen. De leden van de DDA dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken op het gebied van koeling, zoals slimme koeling en waterkoeling, warmteopslag, fotonica en nieuwe architectuurtoepassingen die voor een duurzame reductie van het energieverbruik zorgen.

Einde aan complexiteit
Juniper organiseert samen met de DDA zijn online Apstra-evenement op dinsdag 23 november 2021. Dit evenement is gericht op netwerkprofessionals die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen op het gebied van intent-based networking. Deze technologie stelt organisaties in staat om alle aspecten van hun netwerk te automatiseren, van het ontwerp, tot de ontwikkeling en implementatie, ook in omgevingen waarin gebruik wordt gemaakt van netwerktechnologie van uiteenlopende leveranciers. Leden van de DDA worden uitgenodigd om deel te nemen aan het online evenement om te weten te komen hoe het systeem Juniper Apstra gebruikmaakt van intent-based gegevensanalyse om het netwerk voortdurend te monitoren. Daarmee maakt het een einde aan complexiteit, kwetsbaarheden en storingen en draagt het bij aan een veilig en veerkrachtig netwerk.Aanmelden voor het online Apstra-evenement op dinsdag 23 november 2021 kan via de volgende link: https://register.events.juniper.net/intentbasednetworking-nl