Equinix: 'Oprichters van Virtu hebben bewust informatie achtergehouden'

Modern interior of server room in datacenter

Equinix en de oprichters van de in 2008 overgenomen datacenters Virtu in Enschede, Zwolle en Amsterdam zijn in een conflict verwikkeld. Equinix weigert de laatste betaling van één miljoen euro te voldoen, aangezien de oprichters informatie zouden hebben achtergehouden.

Tubantia meldt dat de oprichters van Virtu, twee voormalige studenten van de Universiteit Twente, een kort geding hebben aangespannen tegen Equinix. Uit dit kort geding blijkt dat Equinix de oprichters beschuldigd van onrechtmatig handelen.

Equinix heeft beslag laten leggen op 15.000 e-mailberichten van één van de oprichters. Deze e-mails zouden bewijzen dat de oprichter informatie hebben achtergehouden. Tijdens het kort geding van de Virtu-oprichters probeerde deze dit beslag op te laten heffen.

Meer over
Lees ook
Manulife Investment Management  neemt meerderheidsbelang in Serverfarm

Manulife Investment Management neemt meerderheidsbelang in Serverfarm

. De aanzienlijke investering van Manulife IM, samen met de steun van bestaande aandeelhouders, zal Serverfarm kapitaal verschaffen om zijn expansie in Noord-Amerika, Europa en Israël voort te zetten en te profiteren van aantrekkelijke marktkansen.

CapMan Infra neemt Serverius IT Infrastructure over

CapMan Infra neemt Serverius IT Infrastructure over

Het Nederlandse datacenter- en IT-bedrijf Serverius is overgenomen door CapMan Infra. Dat meldt CEO Gijs van Gemert top LinkedIn.

Leviton verkoopt hoogwaardige kabelactiviteiten aan Amokabel

Leviton verkoopt hoogwaardige kabelactiviteiten aan Amokabel

Leviton Manufacturing UK Limited heeft aangekondigd dat het de verkoop van zijn Brand-Rex High Performance Cables fabriek aan Amo Special Cables Limited heeft afgerond. Amo Special Cables maakt deel uit van de Amokabel groep, een Scandinavische kabelgroep die een breed spectrum aan draden, kabels en bovenleidingen produceert.