Electronics & Telematics introduceert Leviton Category 8 systeem

leviton-category-8-system

De Amerikaanse leverancier van bekabeling Leviton introduceert op het komende BICSI event in Orlando, Florida haar nieuwe Category 8 Atlas-X1 systeem. Electronics & Telematics, distributeur van Leviton in Nederland, licht alvast een tipje van de sluier op.

Het Atlas-X1 systeem ondersteunt zowel shielded applicaties van Category 8 tot 5e als UTP applicaties van Category 6A tot 5e in één uniform platform.

Het nieuwe systeem en de bijbehorende specificaties zijn onlangs getest en akkoord bevonden door het onafhankelijke laboratorium van Intertek. Hiermee voldoet Leviton aan de huidige draft 2.0E van de TIA-568-C.2.1 Category 8 standaard, zoals voorgesteld in oktober 2014. Deze standaard garandeert datasnelheden over koper tot 40 GB over een lengte van 30 meter.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Integrale turnkey-aanpak van de IT-infrastructuur levert kwaliteit, geld en tijd ruimschoots op

Integrale turnkey-aanpak van de IT-infrastructuur levert kwaliteit, geld en tijd ruimschoots op

Dat datacenters de schakels van de digitale infrastructuur van de wereld zijn, is inmiddels bekend. Toch worden de klant, de carrier, de elektro-installateur en de co-locatie provider vaak nog als losse onderdelen gezien. Gevolg: als het mis gaat is onduidelijk wie de verantwoordelijkheid heeft. TTNoord ziet kansen het aantal schijven te verminder1

De nieuwe M211-labelprinter van Brady

De nieuwe M211-labelprinter van Brady

De nieuwe M211-labelprinter van Brady Corporation is een licht, robuust en draagbaar toestel dat zowel gesneden als continue labels print om kabels en andere componenten te identificeren. De printer kan complexe labels maken die ontworpen, bekeken en geprint worden met een smartphone.

Ken Hall: 'Datacenters hebben behoefte aan doordachte schaalbaarheid’

Ken Hall: 'Datacenters hebben behoefte aan doordachte schaalbaarheid’

DatacenterWorks sprak naar aanleiding van de lancering van het Propelglasvezelplatform met Ken Hall (RCDD NTS) Data Center Solutions Architect bij CommScope over de belangrijkste drijfveren achter de veranderingen in de infrastructuur van de fysieke datalaag van hyperscale en cloud-scale providers.