<


ABB Smart Buildings Virtual Innovation Shows

8_ABB_ECHT3783_Datacenter_DatacenterWorks_Tegels_628x374px_versie-01_a

Bezoek onze Virtual Innovation Show Datacenters! Op 3 maart van 08:00 tot 09:00 uur en van 16:00 tot 17:00 uur presenteren wij de laatste innovaties op het gebied van datacenters en serverruimtes. Geen theorie, maar concrete praktijkcases!

Bij ABB zetten we ons in om oplossingen te bedenken voor de grootste wereldwijde uitdagingen van onze tijd. We zijn altijd bezig om innovatieve producten te ontwikkelen en oplossingen te bedenken om de gebouwen van de toekomst vorm te geven.

Neem deel aan de Virtual Innovation Show, met als thema Datacenter oplossingen in de serverruimte. Een team van experts zal u wegwijs maken in de laatste innovaties en oplossingen van ABB om de veiligheids- en betrouwbaarheidsdoelstellingen in datacenters en serverruimtes te halen.

De datacenterindustrie is dynamisch en ontwikkelt zich snel. Er is een groeiende behoefte aan slimmere, veiligere en duurzamere oplossingen. Ontdek de producten en diensten van ABB die uw installatie beschermen, bewaken, meten en onderhouden. Onze schaalbare oplossingen maximaliseren de waarde van uw investeringen en beperken de kosten voor downtime.

Agenda:
Datacenter oplossingen in serverruimtes

3 maart 2021 | 08:00 uur

3 maart 2021 | 16:00 uur


Interactief webinar met ABB experts om dieper in te gaan op de technische aspecten van ABB’s Datacenter oplossingen in serverruimtes.

De sessie omvat een 15 minuten durende live presentatie van de producten en oplossingen van ABB in een virtueel gebouw. Via een live chatfunctie kunt u vragen stellen tijdens de show. Daarna bieden we u de gelegenheid om aan te sluiten bij de break-outsessie (1 uur) met Nederlandstalige ABB-experts. Collega’s Servie Huybers en Freek van Alphen zijn gedurende de hele Show aanwezig om vragen te beantwoorden via de chat. Ook is het mogelijk verder met hen in gesprek te gaan en dieper in te gaan op de technische mogelijkheden van de oplossingen voor datacenter serverruimtes.

Zo doet u mee:   

  1. Meld u aan. Met dit account kunt ook deelnemen aan toekomstige Shows.
  2. U kunt hier inloggen (zie punt 1) voor alle toekomstige Shows. 
  3. Kies de Show van uw keuze en klik op de groene knop “Gratis Ticket”.
  4. U ontvangt hierna een e-mail (kijk eventueel of deze is beland in de Spam) en bevestig uw deelname. Zet de Show in uw agenda.