<


Eenvoudig temperaturen meten met zelfklevende labels

brady-wban280210.jpg

Brady heeft nieuwe RFID-temperatuurlabels uitgebracht die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparaten, machines, racks, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve besluitvorming.

De nieuwe RFID-temperatuurlabels zijn een goede oplossing voor temperatuurmonitoring. Mogelijke toepassingen zijn milieumonitoring, materiaal- en apparatuurmonitoring, datacentermonitoring en het verzamelen van onderhouds- en veiligheidsgegevens. De labels worden in Nederland geleverd door Mulder-Hardenberg.

De dunne, flexibele slimme RFID-labels vereisen geen energie of onderhoud. In het geval van een temperatuurmeting worden ze draadloos van energie voorzien door een UHF-compatibele RFID-lezer. Temperatuurmetingen kunnen worden geautomatiseerd en worden opgepikt door scanners op een ISO 18000-63/64- en ETSI-conforme frequentieband.

Geschikt voor vrijwel alle oppervlakken

Identificatiespecialist Brady heeft RFID-technologie voor temperatuurdetectie geïntegreerd in zijn uitgebreide assortiment industriële labelmaterialen. Deze labels blijven kleven en leesbaar bij blootstelling aan hoge en lage temperaturen, vuil, bij binnen- of buitengebruik. Ook zijn ze bestand tegen chemicaliën, reinigingsmiddelen, vet, olie en brandstoffen. Ze zijn beschikbaar met verschillende kleefstoffen om te blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Blanco en voorbedrukt

Brady kan een oplossing leveren voor temperatuurmeting en -monitoring op een groot aantal oppervlakken. De range omvat blanco of voorbedrukte RFID-labels, een of meer professionele labelprinters, Brady Workstation-labelontwerpsoftware en een RFID-lezer. Voor elke component van de oplossing is hardware- en softwareondersteuning beschikbaar.