DC People levert de beste professionals voor uw datacenter project

Op zoek naar versterking voor uw datacenter, voor korte of lange termijn? DC People detacheert datacenter professionals: van een dag tot een jaar, een persoon of een team. Specialisten met ervaring in diverse datacenters op verschillende gebieden.

DC People is een zelfstandig detacheringsbureau dat zich volledig heeft toegelegd op het tijdelijk plaatsen van personeel bij datacenters. Het bedrijf is ontstaan uit de groeiende vraag naar flexibele en tijdelijk inzetbare datacenter specialisten. De kennis en ervaring van uw datacenter personeel bepalen de kwaliteit en continuïteit van uw datacenter.

DC People is in 2016 gestart als DC Squad, maar om de centrale rol van gekwalificeerd personeel te benadrukken heet DC Squad voortaan DC People. Daarmee is tevens de weg ingezet naar een dienstverlening waarbij specialisten op alle functies en niveaus binnen een datacenter gedetacheerd kunnen worden. Van schoonmaak en beveiliging tot facility engineers en datacenter designers.

DC People heeft als doel om de (tijdelijke) zorgen om goed personeel van onze opdrachtgevers uit handen te nemen. Dit doet DC People door invulling te geven aan de vacante positie met geschikte professionals voor zowel korte als lange periodes. Als de functie het vraagt, is ook het direct meedraaien in ploegendienst – nadat de professional is ingewerkt – geen enkel probleem.

Op de inwerkperiode geven wij een garantie. Onze professionals zijn namelijk bekend met de standaard protocollen, processen, regels en technieken binnen datacenters. Hierdoor hoeven alleen locatiespecifieke zaken te worden uitgelegd, met als gevolg dat de inwerkperiode zo kort mogelijk is. En hoe korter de inwerkperiode, des te sneller u gebruik kunt maken van de kennis en kunde van onze professionals.

We hechten veel waarde aan een goede afstemming van de invulling van uw project of vacature. Wij zeggen dan ook dat het venijn van een project in de start zit, want als het in de staart zit, dan was de start niet goed.

DC People biedt drie verschillende mogelijkheden voor de invulling van uw vraag naar geschikt personeel.

  • Detachering: kijk op www.dc-people.nl voor een overzicht van functies die we detacheren.
  • Detavast: bij een detavast constructie bestaat de mogelijkheid om na een detacheringsperiode van een jaar de professional over te nemen.
  • Werving en selectie: datacenters hebben behoefte aan een juiste balans tussen vast en flexibel personeel. We kennen de markt goed en zijn daardoor succesvol in het werven en selecteren van Datacenter professionals. Zowel voor de doorgewinterde Datacenter Professional, een Young Professional en Senior functies beschikken we over de juiste netwerken.

Voor meer informatie kijkt u op www.dc-people.nl, voor een aanbieding op maat neemt u contact op met Godfried Teunissen op +31 (0)20 8203018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.