Intelligent Power Manager software van Eaton verbetert powermanagement voor Nutanix hyperconverged infrastructuur

Powermanagementbedrijf Eaton lanceert zijn Intelligent Power Manager (IPM) software versie 1.6 in de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). De nieuwe versie van de software biedt volledige integratie met het Nutanix Acropolis hyperconverged infrastructuurplatform. Door de integratie kunnen Nutanix Acropolis gebruikers, inclusief IT-professionals en datacentermanagers, nu de IPM-software van Eaton gebruiken voor een soepele shutdown van de Nutanix-infrastructuur. Zo wordt de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en is bedrijfskritieke data beschermd bij stroomgerelateerde incidenten.

“IT-professionals zien de hyperconverged infrastructuur steeds vaker als een kans om kosten te verlagen en de beschikbaarheid voor Edge IT-implementaties te vergroten”, zegt Niek van Doorn, Sales Manager Power Quality Benelux bij Eaton. “De nieuwste single node en aankomende two-node clusteropties uit het Enterprise Cloud aanbod van Nutanix, gecombineerd met de IPM-software van Eaton, de 93PS of 9PX UPS’en en de G3 rack-PDU’s bieden de ideale bedrijfscontinuïteitsoplossing voor het beschermen van bedrijfskritieke Edge IT-implementaties in bijvoorbeeld externe kantooromgevingen. Dit helpt externe beheerders gemakkelijk het software defined powermanagement te integreren in hun Acropolis-omgeving.”

Nutanix Acropolis combineert software defined opslag met ingebouwde virtualisatie in een kant-en-klare hyperconverged infrastructuuroplossing. Door integratie met de Intelligent Power Manager software van Eaton kunnen Acropolis-gebruikers de Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) uitschakelen tijdens onvoorziene stroomuitval, zonder zich zorgen te hoeven maken over dataverlies.

Naast de integratie met Nutanix Acropolis biedt de nieuwste versie van de Intelligent Power Manager software van Eaton integratie met VMware vSAN hyperconverged infrastructuursoftware en het Microsoft Hyper-V virtualisatieplatform. Dankzij deze integraties kunnen operators in vSAN-omgevingen hun energieinfrastructuur efficiënt en effectief beheren als onderdeel van hun vSAN-implementaties of Hyper-V-hypervisors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.