Cebit organiseert speciaal paviljoen voor Nederlandse datacenterspecialisten

De grote, op IT- en datacentertechnologie gerichte beurs Cebit in Hannover organiseert dit jaar een speciaal paviljoen voor Nederlandse specialisten op het gebied van datacenters.

Het Nederlandse paviljoen – ook wel de ‘Dutch Division’ genoemd – maakt deel uit van een speciaal thema binnen de Cebit genaamd ‘360o DC’. Het bevindt zich in dezelfde hal waarin ook bekende aanbieders als Rittal hun nieuwe producten en oplossingen aan de bezoekers tonen.

Kennis exporteren

Stefan Stolk van Hannover Consultancy, de Nederlandse vertegenwoordiger van de Cebit, hoopt met dit paviljoen Nederlandse dc-specialisten te helpen met hun exportplannen. “Nederlandse ontwerpers en bouwers van datacenters bieden een dienstverlening van zeer hoge kwaliteit. Logisch dat veel van hen plannen hebben om hun kennis en ervaring ook aan buitenlandse klanten beschikbaar te stellen. En een aantal van hen doet dit inmiddels ook al daadwerkelijk. De Cebit is een uitstekend platform om deze internationaliseringsstrategie een stevige impuls te geven.”

Kant-en-klaar pakket

De Cebit vindt dit jaar plaats van 11 tot 15 juni. Aan de Dutch Division deelnemende bedrijven krijgen een kant-en-klaar pakket aangeboden, compleet met 12 vierkante meter grote stand. Deze  is direct gelegen aan de netwerk-lounge die deel uit maakt van het 360o DC-paviljoen.

Meer informatie over deelname is te verkrijgen bij Stefan Stolk van Hannover Consultancy. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.