Vijf jaar garantie voor temperatuursensoren van Geist

De WDWi (Watchdog Wireless) is een revolutionair draadloos platform. Het is een compleet systeem van sensoren, gateway-manager en range extenders die uw installatie bewaken en monitoren op temperatuur, vochtigheid en dauwpunt veranderingen.

Dit stelt u in staat uw omgeving nauwkeurig af te stemmen op energie-efficiëntiedoelen, optimale prestatieparameters van de apparatuur te behouden en ervoor te zorgen dat uw installatie in bedrijf is onder optimale omstandigheden.

Geist kondigt een nieuwe toonaangevende productgarantie van 5 jaar op de aankoop van alle Geist producten aan. De garantie wordt gratis standaard aangeboden. Meer info op deze pagina van Mulder-Hardenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.