Robert Wisseloo van All IT Rooms is Accreditated Tier Designer

Robert Wisseloo, consultant bij All IT Rooms, heeft de opleiding Accreditated Tier Design (ATD) van het Uptime Institute succesvol afgerond. Wisseloo heeft hiermee het ATD-certificaat ontvangen van het instituut.

Robert Wisseloo van All IT Rooms is gecertificeerd als Accreditated Tier Design (bron foto: All IT Rooms)Wisseloo is sinds vier jaar werkzaam bij All IT Rooms als consultant. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ontwerpen van datacenters en serverruimten bij verschillende klanten van All IT Rooms, waaronder Alticom, FrieslandCampina en Coca Cola.

De opleiding ATD kan alleen worden gevolgd door professionals met een aantoonbare lange werkervaring in de datacenterbranche. Toelating wordt door het Uptime Institute getoetst op basis van ervaring, referenties en opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.