Eaton tekent overeenkomst met zes xEnergy licentiepartners

Eaton heeft met zes Nederlandse paneelbouwers een licentieovereenkomst getekend voor de assemblage van xEnergy verdeelsystemen tot maximaal 6300 A. Met de overeenkomst wordt de kwaliteit van de geleverde producten nog nadrukkelijker gewaarborgd en wordt de samenwerking met Eaton verder geïntensiveerd. De zes paneelbouwers, SRP Zuid, PS Nederland, Van Egmond, Distripoint, HG Industrial en Aqualectra werden door Eaton uitgenodigd in de Amsterdam ArenA, waar Eaton werkt aan één van de grootste duurzame energieopslagsystemen van Europa.

De ondertekening van de overeenkomst maakt onderdeel uit van een Europees  paneelbouwprogramma van Eaton. Met de kwalificatie ‘licentiepartner’ en de daarbij behorende kwaliteitseisen, kan de Eaton xEnergy licentiepartner voldoen aan een veel gevraagde eis van nationale en internationale contractors.

fotograaf Ron Offermans

Ron Golhof, sales manager Benelux bij Eaton, verwelkomde de zes partijen en benadrukte nog eens hoe bijzonder deze samenwerking is. “We hebben in Nederland zo’n 220 paneelbouwers. Een groot aantal assemblagebedrijven werkt samen met Eaton, maar deze zes hebben zich doorontwikkeld tot licentiepartners. Ik ben er trots op dat we deze zes partijen als kwaliteitspartner mogen erkennen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.