All IT Rooms levert nieuwe serverruimte op aan Anne Frank Stichting

All IT Rooms heeft onlangs een nieuwe serverruimte (MER) opgeleverd aan de Anne Frank Stichting. De stichting heeft gekozen voor de compacte back-based oplossing van Rittal. In de serverracks zijn zowel koeling, UPS als brandblussing geïntegreerd.

All IT RoomsDe nieuwe serverruimte is op dezelfde locatie gebouwd als de oude serverruimte. Aangezien de serverruimte cruciaal is voor de bedrijfsvoering van de Anne Frank Stichting kon de beschikbaarheid van de locatie tijdens de verbouwing niet worden onderbroken. Daarom is gewerkt met een bouwpan waarin nul downtime het uitgangspunt vormde. De ICT-omgeving is tijdens de bouw volledig in bedrijf gebleven.

Bij het bouwen van de nieuwe serverruimte zijn ook de aangrenzende kantoren volledig vernieuwd. Hierbij is de indeling op de schop gegaan, is een nieuw netwerk aangelegd en is nieuwe verlichting geïnstalleerd. Ook deze werkzaamheden zijn door All IT Rooms uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.