aanmelden-45px

 

Power (lees: continuïteit) is natuurlijk al jaren van cruciaal belang voor de IT-en datacenterinfrastructuur in vrijwel iedere organisatie. De manier waarop datacenters, facilitaire afdelingen en IT-afdelingen met stroomvoorziening omgaan is echter drastisch aan het veranderen. Kijk maar naar de vergroening die we zien en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen (solar, wind, warmte/kracht en dergelijke). Maar ook zien we nieuwe visies op redundantie en gaan we meer en meer het denken in ketens. Daarom staat de UPS-Day 2020 van DatacenterWorks in het teken van de ingrijpende veranderingen die we rond power-infrastructuren zien.

Op 10 december 2020 gaan tijdens het online event ‘UPS-Day 2020’ ervaringsdeskundigen hierover met elkaar – online - in debat. Deelnemers kunnen interactief mee praten (via de chat) en zo antwoord krijgen op hun vragen.

De volgende items komen hierbij aan de orde:

Op 10 december 2020 gaan tijdens het online event ‘UPS-Day 2020’ ervaringsdeskundigen hierover live met elkaar in debat. Deelnemers kunnen interactief mee praten (via de chat) en zo antwoord krijgen op hun vragen.

Voor degenen die niet live mee kunnen doen, is het ook mogelijk - om via de link op de website van DatacenterWorks -  na afloop de UPS-Day terug te zien.

Doelgroep

Voor de UPS-Day worden de datacentermanagers en IT managers (bij de co-locaties en bij de eindgebruikers) uitdrukkelijk uitgenodigd om in te loggen en deel te nemen.

Sprekers

De UPS-Day zal worden gemodereerd door Robbert Hoeffnagel. Jos Bijvoet (voormalig hoofd datacenter facilities ING), Wim Nieuwenhuizen van Franklin Grid, Dirk Harryvan van Certios en Mandy Ho van Delta Electronics geven hun visie en zullen de vragen  van de deelnemers beantwoorden.

 UPS-Day_2020_2

*) Deelnemers wordt bij registratie uitdrukkelijk gevraagd akkoord te gaan met het verstrekken van hun gegevens aan de sponsors.

Voor meer informatie: bel of mail Jos Raaphorst 06-34735424 email jos@districomm.nl           

Sponsors:        

De UPS-Day 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

                                   

aanmelden-45px