Schneider Electric introduceert 60 kVa en 80 kVa Galaxy 300 UPS modellen

Schneider Electric breidt zijn Galaxy 300 uninterrupted power supply (UPS) reeks uit met 60 kVa en 80 kVa modellen. De 3-fase UPS systemen zijn gericht op kleine serverruimtes.

De nieuwe UPS reeks levert volgens Schneider Electric lagere operationele en koelingskosten in combinatie met een hoge energie-efficiëntie. De totale harmonische vervorming van de UPS-systemen bedraagt van minder dan 3,5% bij volledige belasting.

De 60 kVa en 80 kVa modellen kunnen worden aangesloten op één of twee onafhankelijke stroomvoorzieningen. De UPS-systemen zijn voorzien van een topologie met een online dubbel conversie om de input en output te isoleren zonder enige overdrachtstijd. Het is mogelijk de UPS-systemen parallel te schakelen om extra redundantie te creëren.

schneider-electric-galaxy-300-ups
Meer over
Lees ook
LCL Data Centers, eerste Belgische datacenter met biobrandstof noodgeneratoren

LCL Data Centers, eerste Belgische datacenter met biobrandstof noodgeneratoren

Datacenterspecialist LCL is het eerste datacenterbedrijf in België dat biobrandstof, meer bepaald HVO100, gaat gebruiken voor zijn noodgeneratoren. Deze brandstof zal in eerste instantie in één van de datacenters gebruikt worden.

Euralarm publiceert richtlijn voor blussing van lithium-ion batterijen

Euralarm publiceert richtlijn voor blussing van lithium-ion batterijen

De Extinguishing Section van Euralarm heeft een richtlijn gepubliceerd over geïntegreerde brandbeveiligingsoplossingen voor lithium-ion batterijen. Deze nieuwe Euralarm-leidraad geeft informatie over de kwesties in verband met het gebruik van lithium-ion batterijen, hoe branden in batterijen ontstaan en hoe ze kunnen worden opgespoord, beheerst, o1

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.