Schneider Electric introduceert 60 kVa en 80 kVa Galaxy 300 UPS modellen

Schneider Electric breidt zijn Galaxy 300 uninterrupted power supply (UPS) reeks uit met 60 kVa en 80 kVa modellen. De 3-fase UPS systemen zijn gericht op kleine serverruimtes.

De nieuwe UPS reeks levert volgens Schneider Electric lagere operationele en koelingskosten in combinatie met een hoge energie-efficiëntie. De totale harmonische vervorming van de UPS-systemen bedraagt van minder dan 3,5% bij volledige belasting.

De 60 kVa en 80 kVa modellen kunnen worden aangesloten op één of twee onafhankelijke stroomvoorzieningen. De UPS-systemen zijn voorzien van een topologie met een online dubbel conversie om de input en output te isoleren zonder enige overdrachtstijd. Het is mogelijk de UPS-systemen parallel te schakelen om extra redundantie te creëren.

schneider-electric-galaxy-300-ups
Meer over
Lees ook
LCL past HVO als brandstof toe voor backup power

LCL past HVO als brandstof toe voor backup power

LCL Data Centers, exploitant van vijf datacenters in België, heeft een nieuwe 13,5 MVA noodstroomoplossing in gebruik genomen in haar LCL Brussels-West datacenter in Aalst. Deze installatie werkt exclusief op 100 procent ‘hydrotreated vegetable oil’ (HVO) brandstof. Daarmee is deze faciliteit het eerste datacenter in België dat biobrandstoffen geb1

Batterijverordening blijkt ambitieuzer op recycling dan voorgesteld

Batterijverordening blijkt ambitieuzer op recycling dan voorgesteld

De Europese Raad heeft goedkeuring gegeven voor een verordening voor de batterijmarkt in de EU. De nieuwe wetgeving treedt binnen enkele weken in werking. De nieuwe regels hebben als doel een circulaire economie te bevorderen door het reguleren van alle soorten batterijen gedurende hun levenscyclus.

Elinex levert een nieuwe noodstroom oplossing aan Serverius datacenters

Elinex levert een nieuwe noodstroom oplossing aan Serverius datacenters

ELINEX Power Solutions heeft vorige week een overeenkomst bereikt met datacenter Serverius voor het creëren van een nieuwe beveiligde B-feed in hun datacenter in Dronten, om een volledig onafhankelijke stroomback-up te garanderen.