OCP introduceert nieuw lidmaatschapsmodel

OCP

Het Open Compute Project (OCP) is de afgelopen jaren fors gegroeid. De organisatie telt inmiddels honderden uiteenlopende organisaties, evenals duizenden individuen met verschillende industriële achtergronden en specialisaties als lid. Naar aanleiding van feedback uit diezelfde community heeft OCP besloten een nieuw lidmaatschapsstructuur op te zetten.

Een belangrijke wijziging is dat het OCP Solution Provider & Colo Solution Provider Programma nu is inbegrepen bij het Zilver, Goud of Platina lidmaatschap. Voor Goud- en Platinaleden introduceert de OCP Foundation een media- en analistenprogramma, dat is ontworpen om directe toegang te bieden tot industrie-analisten en medialeden vóór de OCP Global en Regional Summits.

Daarnaast komen Platinaleden ook in aanmerking om deel te nemen aan een nieuw halfjaarlijks leadership-bijeenkomst, waardoor ze toegang krijgen tot de OCP Board of Directors. Daarnaast is een nieuw lidmaatschap voor startups gecreëerd.

De nieuwe structuur gaat volgend jaar in. Wat betreft sponsorschapsovereenkomsten die worden getekend tussen nu en de inwerkingtreding van het nieuwe model, deze zullen de huidige summit sponsorschapskortingen weerspiegelen. Contracten die na 1 januari 2024 worden ondertekend, zullen de kortingen van het nieuwe lidmaatschapsmodel weerspiegelen.

Meer over
Lees ook
Global Switch Amsterdam Oost kan nu 30 kW OCP Open Rack Version 3 faciliteren

Global Switch Amsterdam Oost kan nu 30 kW OCP Open Rack Version 3 faciliteren

Datacenterbedrijf Global Switch heeft de OCP Ready-status bereikt voor hun datacenter Amsterdam East. Deze erkenning plaatst Amsterdam East in een nog altijd vrij selecte groep groep van slechts acht colocatie-datacenters in de EMEA-regio die OCP Ready zijn.

Open Compute Project annonceert eerste OCP startup-leden

Open Compute Project annonceert eerste OCP startup-leden

Open Compute Project (OCP) heeft bekend gemaakt dat een eerste groep van startups lid is geworden van de open source hardware-organisatie.

Meta brengt openRAN-project onder bij OCP

Meta brengt openRAN-project onder bij OCP

Meta heeft besloten zijn Evenstar-project voor openRAN onder te brengen bij Open Compute Project (OCP). Als reden noemt de techreus dat de ontwikkelde openRAN-technologie nu zo volwassen is, dat men deze als open source aan de tech community beschikbaar wil stellen voor verdere ontwikkeling en adoptie.