CommScope neemt breedbandtak TE Connectivity over

Netwerkspecialist CommScope neemt de breedbandactiviteiten van TE Connectivity over. CommScope betaalt 3 miljard dollar voor de specialist in fiber optische kabels.

TE Connectivity ontwikkelt slimme fiber optische kabels en andere apparatuur voor telecommunicatie-, bedrijfs- en draadloze netwerken. De activiteiten van TE Connectivity worden door de overname toegevoegd aan het portfolio van CommScope.

Daarnaast verstevigt CommScope door de overname haar marktpositie. TE Connectivity heeft een sterke aanwezigheid in zowel Europa, het Midden-Oosten als Azië.

Lees ook
Vertiv neemt CoolTera over

Vertiv neemt CoolTera over

Vertiv heeft aangekondigd dat dochterondernemingen van het bedrijf een definitieve overeenkomst hebben gesloten om alle aandelen van CoolTera te verwerven. Dit is een leverancier van liquid cooling-oplossingen voor datacenters.

nLighten stapt in Nederlandse datacentermarkt via overname van Gyro Center

nLighten stapt in Nederlandse datacentermarkt via overname van Gyro Center

nLighten, een digitaal infrastructuurplatform, heeft een significante stap gezet in zijn Europese uitbreiding door de overname van Gyro Center, een datacenter in Amsterdam. Deze acquisitie past in nLighten's ambitie om een Europees edge datacenterplatform te ontwikkelen en te beheren. Dit platform, onderdeel van I Squared Capital, een wereldwijd o1

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

Bij de kwartaalcijfers van Legrand staat de volgende overname genoemd: "Acquisition of ZPE Systems in datacenters".