OCP introduceert nieuw lidmaatschapsmodel

OCP

Het Open Compute Project (OCP) is de afgelopen jaren fors gegroeid. De organisatie telt inmiddels honderden uiteenlopende organisaties, evenals duizenden individuen met verschillende industriële achtergronden en specialisaties als lid. Naar aanleiding van feedback uit diezelfde community heeft OCP besloten een nieuw lidmaatschapsstructuur op te zetten.

Een belangrijke wijziging is dat het OCP Solution Provider & Colo Solution Provider Programma nu is inbegrepen bij het Zilver, Goud of Platina lidmaatschap. Voor Goud- en Platinaleden introduceert de OCP Foundation een media- en analistenprogramma, dat is ontworpen om directe toegang te bieden tot industrie-analisten en medialeden vóór de OCP Global en Regional Summits.

Daarnaast komen Platinaleden ook in aanmerking om deel te nemen aan een nieuw halfjaarlijks leadership-bijeenkomst, waardoor ze toegang krijgen tot de OCP Board of Directors. Daarnaast is een nieuw lidmaatschap voor startups gecreëerd.

De nieuwe structuur gaat volgend jaar in. Wat betreft sponsorschapsovereenkomsten die worden getekend tussen nu en de inwerkingtreding van het nieuwe model, deze zullen de huidige summit sponsorschapskortingen weerspiegelen. Contracten die na 1 januari 2024 worden ondertekend, zullen de kortingen van het nieuwe lidmaatschapsmodel weerspiegelen.

Meer over
Lees ook
OCP-dag bij Delta Electronics

OCP-dag bij Delta Electronics

Onlangs organiseerde Delta Electronics in samenwerking met Circle B een Open Compute-dag op het nieuwe hoofdkantoor van Delta in Hoofddorp (Nederland).

Switch Datacenters Amsterdam is klaar voor OCP

Switch Datacenters Amsterdam is klaar voor OCP

Deze nieuwe datazaal die Datacenters Amsterdam onlangs heeft gebouwd, is klaar voor OCP.

Hacking the Data Centre

Hacking the Data Centre

Wie het ontwerp van een op Open Compute-principes gebaseerd datacenter bekijkt, ziet direct dat de infrastructuur veel eenvoudiger en overzichtelijker is dan bij een klassiek ontworpen faciliteit. Dat heeft alles te maken met de behoefte om met (veel) minder mensen (veel) meer IT-apparatuur te beheren. Maar eenvoud komt ook het energieverbruik ten1