Emerson Network Power wordt partner van Dutch Datacenter Association (DDA)

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson, sluit zich als partner aan bij de Dutch Datacenter Association (DDA). De DDA is de belangenvereniging van datacenters in Nederland. De organisatie heeft als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de Nederlandse samenleving.

Ben De Brauwer, ‎Managing Director Benelux bij Emerson Network Power: “Wij zijn in de eerste plaats lid geworden van de DDA, omdat de leden van deze brancheorganisatie precies de doelgroep vormen, waarop Emerson zich richt. Wij leveren een breed aanbod van technologie en diensten voor de datacentersector. Met dit lidmaatschap kunnen we de interactie met de markt versterken en werken aan verdere kennisdeling en uitwisseling van ideeën over de ontwikkelingen in de markt. Wij kijken uit naar een intensieve en constructieve samenwerking met alle betrokkenen bij de DDA.”

Stijn Grove, directeur van de Dutch Datacenter Association: “Wij heten Emerson Network Power van harte welkom als nieuwe partner. Emerson beschikt over veel kennis en expertise op het gebied van datacenters. Daar kunnen onze leden van profiteren.”

Dossiers
Meer over
Lees ook
ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.