Allegro Packet integreert Hawkeye Agent in Network Multimeter

Allegro-Dashboard-202403

Als onderdeel van een een langer lopende samenwerking tussen Allegro Packets en Keysight is nu opnieuw een gezamenlijke oplossing ontwikkeld. Het resultaat is de integratie van de Keysight Hawkeye Agent in de Allegro Network Multimeter als onderdeel van release 4.1.

Katrin Pflugfelder, Managing Director van Allegro Packets, zegt in een persbericht: "Met deze integratie bieden we bedrijven de mogelijkheid om de netwerkprestaties in realtime te visualiseren, snel problemen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen over netwerkoptimalisatie. Dit versterkt de netwerkstabiliteit, verlaagt de monitoringkosten en verhoogt daarmee dus het rendement op de investering.”

"De integratie combineert het beste van twee werelden: de uitgebreide monitoringfunctionaliteit van de Hawkeye Agent met de geavanceerde real-time analyse- en capture-mogelijkheden van Allegro Packets", voegt Luc Alptuna, Director Strategic Alliance and Business Development EMEA, India & APAC bij Keysight toe.

De Hawkeye Agent-software van Keysight simuleert applicatieverkeer en stuurt prestatiestatistieken naar een gecentraliseerde console. De Hawkeye-agent, ook wel ‘performance endpoint’ genoemd, kan vooraf worden geïnstalleerd op het Allegro Packets-apparaat. Deze ‘prestatie-eindpunten’ bieden netwerk professionals inzicht in de netwerkprestaties op externe locaties. Aan de andere kant biedt Allegro Packets een fijnmazige en gedetailleerde analyse van netwerkproblemen, prestatieknelpunten en protocolfouten via het in-memory databaseontwerp en software-algoritmen. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders proactief problemen detecteren, diagnosticeren en oplossen.

De integratie leidt volgens de twee bedrijven tevens tot een verbeterde ROI door ruimte- en energieverbruik op locatie te besparen.

Meer over
Lees ook
Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.

DatacenterWorks Expertsessie: Complexiteit van monitoring vraagt om integratie van tools

DatacenterWorks Expertsessie: Complexiteit van monitoring vraagt om integratie van tools

Op 19 maart 2022 organiseerde DatacenterWorks een expertsessie over monitoring. De druk bezochte online sessie speelde in op een belangrijke trend in de wereld van datacenterinfrastructuren. Door de pandemie maar natuurlijk ook als gevolg van de al langer spelende trend richting digitalisering is maximale beschikbaarheid van IT-diensten van crucia1

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Het scheiden van IT en OT heeft goede redenen. Er zijn manieren om de twee te koppelen op een logische en veilige manier. Daarmee wordt aan alle eisen van veiligheid, data integriteit en compliance voldaan. OPTO 22 heeft de EPIC om dit mogelijk te maken.