AEG Power Solutions en Burland Energy leveren UPS-as-a-Service

Leverancier van energieoplossingen voor kritieke toepassingen AEG Power Solutions maakt bekend een deal te hebben gesloten Burland Energy. De bedrijven brengen gezamenlijk de UPS-as-a-Service dienst UPSaaS op de markt, waarmee gebruikers een volledig geconditioneerde energievoorziening voor missiekritieke faciliteiten kunnen afnemen tegen een vaste kWh prijs.

UPSaaS is een dienst waarbij geconditioneerd vermogen wordt geleverd via een pay-per-use model. Klanten kunnen hierdoor besparingen realiseren op:

  • financieringskosten;
  • onderhoudskosten;
  • afschrijvingen op investeringen;
  • en de capaciteit die nodig is om toekomstige groei op te vangen.

Klanten betalen bij UPSaaS per maand voor uitsluitend het gebruik dat zij maken van de dienst. Hierbij wordt een vast tarief gehanteerd per verbruikte kWh. Deze prijs bevat alles: alle benodigde productie, de installatie, onderhoud, reserveonderdelen en accu’s gedurende de loopduur van het contract.

Dossiers
Lees ook
Euralarm publiceert richtlijn voor geïntegreerde brandbeveiligingsoplossingen voor lithium-ionbatterijen

Euralarm publiceert richtlijn voor geïntegreerde brandbeveiligingsoplossingen voor lithium-ionbatterijen

De Extinguishing Section van Euralarm heeft een richtlijn gepubliceerd over geïntegreerde brandbeveiligingsoplossingen voor lithium-ion batterijen. Deze nieuwe Euralarm-leidraad geeft informatie over de kwesties in verband met het gebruik van lithium-ion batterijen, hoe branden in batterijen ontstaan en hoe ze kunnen worden opgespoord, beheerst, o1

Klimaat neutraal datacenter zonder diesel noodstroom voor regio Frankfurt aangekondigd

Klimaat neutraal datacenter zonder diesel noodstroom voor regio Frankfurt aangekondigd

Ten westen van Frankfurt aan de Ingelheimer Aue komt een nieuw datacenter. Het terrein daarvoor is van de uitbater van energiecentrales. Deze locatie was bedoeld voor een grote kolencentrale. Protest van omwonenden en het uitblijven van vergunningen hebben de bouw daarvan onmogelijk gemaakt. Na +10 jaar braak gelegen te hebben is er een nieuwe bes1

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.