Minkels vernieuwt design Busbar Systeem

Busbar

Minkels heeft een upgrade doorgevoerd in zijn modulaire VariconPower Busbar Systeem.

Het geüpgrade design van het modulaire Minkels VariconPower Busbar Systeem is nu nog beter afgestemd op verschillende gebruikersbehoeften in de datacenter omgeving. Het vernieuwde design is namelijk specifiek geoptimaliseerd voor zowel 600mm als 800mm brede racks – wat nauw aansluit bij veel gebruikte breedtematen van server racks in datacenters.

Het gebruik van slimme aftakkasten (Smart Tap-Off Boxes) zorgt voor maximale modulariteit / flexibiliteit en schaalbaarheid van het busbar systeem, waarmee gebruikers in staat zijn om gaandeweg hun systeem voor de stroomverdeling uit te rollen en indien nodig ad hoc aan te passen. De gecentreerde positie van de aftakkasten bovenop de 600mm en 800mm brede server racks komt ten goede aan de veiligheid en ordelijkheid in een datacenter. Dit is bedoeld om de kans op menselijke fouten in het powercircuit te voorkomen en daarmee de uptime te maximaliseren.

De geüpgrade VariconPower Busbar Systemen met Smart Tap-off Boxes zijn geschikt voor datacenter stroomverdeling in zowel corporate als commerciële datacenters, met vermogens variërend van 160 ampère (A) tot 1.000 ampère (A). Het busbar systeem wordt geleverd als stand-alone oplossing én als geïntegreerde keuzemodule bij de Minkels Next Generation Cold Corridor - een eveneens modulair systeem dat voorziet in flexibele aisle containment oftewel het energie-efficiënt scheiden van warme en koude luchtstromen.

 
Dossiers