KNX lanceert nieuwe versie ETS-software

Unknown

KNX lanceert tijdens de beurs Light+Building de nieuwste versie van de KNX-software, ETS5. Deze gestandaardiseerde tool, momenteel beschikbaar in zeventien talen, gebruiken installateurs en system integrators voor de installatie van meer dan 7.000 KNX-gecertificeerde producten van ongeveer 350  fabrikanten.

De nieuwe versie van de Engineering Tool Software (ETS) is de eerste die een snelle, eenvoudige integratie van draadloze KNX-componenten toelaat in KNX-installaties. Ook kent de tool een vereenvoudigd beheersysteem van de databank. Bovendien wordt er een nieuwe dongle geïntroduceerd die gebruikers van de software nog meer flexibiliteit geeft tijdens het hanteren van projecten. Ook kent de tool een vereenvoudigd beheersysteem van de databank. Bovendien wordt er een nieuwe dongle geïntroduceerd die gebruikers van de software nog meer flexibiliteit geeft tijdens het hanteren van projecten.

Tijdens de Light+Building organiseert KNX tevens het KNX Top Event. Dat gebeurt op dinsdag 1 april 2014, met als belangrijk ingrediënt de KNX Award Ceremonie. KNX kreeg dit jaar inzendingen uit 60 verschillende landen. In 2014 is het al weer de tiende editie van de KNX Awards, wat betekent dat deze onderscheiding een vaste plaats op de KNX-kalender heeft gekregen. Deze keer is er een gloednieuwe categorie toegevoegd; de People’s Choice Award. De winnaar van deze prijs wordt door stemmen via internet gekozen. Het Top Event, dat opnieuw plaatsvindt in de Panorama hall in het Frankfurt Exhibition Centre’s Forumgebouw, sluit af met een levendige after-show feest.