Website datacenterworks gehost door managed hostingprovider True

 

DatacenterWorks is hét vakblad voor alles over datacenters, datacenterbeveiliging en innovaties binnen de wereld van datacentermanagers,

datacenterengineers en IT-managers. Met onder andere exclusieve achtergrondrapportages, vakgerelateerde events en whitepapers over het vak behoort DataCenterworks tot de top van de Nederlandse ICT-vakmedia.

Honderden bezoekers per dag

Dagelijks bezoeken ruim honderden datacenterprofessionals de website DataCenterWorks.nu. Net als veel andere Nederlandse ICT-vakmedia heeft ook DatacenterWorks te maken met piekverkeer.

En dat betekent dat het opschalen van servercapaciteit bij groot verkeer cruciaal is. Een goede hostingprovider die meebeweegt met de dynamiek van Datacenterworks.nl is dan ook cruciaal.

Flexibiliteit voor op- en afschalen

Voorheen had DatacenterWorks, een onderdeel van uitgever FenceWorks, te maken met trage serverlaadtijden en onvoldoende opschalingsmogelijkheden. Er werd dus besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe hostingprovider.

De criteria? Een persoonlijke benadering, korte lijntjes tussen de techneuten aan weerszijde, continuïteit van het webplatform en de flexibiliteit om snel servercapaciteit bij te schakelen als bezoekersaantallen bijschakelen. Na een selectietraject kwam managed hosting provider True als gewenste hostingprovider uit de bus.

De website altijd up-and-running

De experts van True zorgen dat de website van DatacenterWorks altijd up-and-running is. Door constant te monitoren hoe de serveromgeving presteert, kunnen zij trends signaleren en proactief handelen wanneer servercapaciteit moet worden bijgeschakeld. Bij groei zijn snel nieuwe (virtuele) webservers bijgezet, waardoor de downtime van datacenterworks.nl tot een minimum wordt gebracht.

Veilig & compliant

True onderneemt specifieke beveiligingsmaatregelen op netwerkniveau om de risico’s van een beveiligingslek te minimaliseren en beschikt daarnaast over ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 certificaten.

Over managed hostingprovider True

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.

Meer informatie over de managed hosting diensten van True? Bezoek http://www.true.nl/managed-hosting of bel direct met onze hostingexperts op 0800-2358783.