Het beste van twee werelden: Customized Standaard (video)

kenhkopie

Voor het design en de constructie van een datacenter infrastructuur biedt Koning & Hartman de nieuwe ‘customized standaard’ oplossing van Pentair/Schroff aan. Een gestandaardiseerd concept met een modulair platform en ruime flexibiliteit. Deze oplossing biedt de voordelen van zowel standaard producten, als klant specifiek design, en is snel leverbaar tegen een concurrerende prijs.

Customized Standaard maakt gebruik van het Varistar cabinet en containment platform. Daarnaast is precisie koeling mogelijk met warmtewisselaars die zowel als in-row als in-cabinet uitvoering leverbaar zijn, en maakt een breed pakket accessoires en slimme PDU’s het portfolio compleet. Inhuizen, montage en installatie wordt verzorgd door onze eigen medewerkers met uitgebreide ervaring en deskundigheid. Lees hier meer over datacenter oplossingen van Koning & Hartman.

Customized Standaard heeft zich al bewezen bij banken, autoproducenten en commerciële datacenters. Maar ook kleinere bedrijven, die voorheen noodgedwongen met standaard producten werkten, kunnen nu ook profiteren van de voordelen door deze unieke oplossing te gebruiken.

Bekijk hier een korte case study video over Graz University of Technology

Dossiers