Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als MD Nederland

WEB_Michael-van-den-Assem--

Michel van den Assem draagt zijn functie als Managing Director Digital Realty Nederland over aan Vincent in ’t Veld, SVP Service Providers & Market Strategy. Vincent is sinds 2008 werkzaam bij Digital Realty en zal per 1 februari starten in zijn nieuwe rol.

"Het was geen eenvoudige keuze om te stoppen", legt Michel uit. Michel van den Assem kwam ruim 23 jaar geleden bij Interxion toen onze eerste datacenters in Europa openden. Sindsdien is hij een drijvende kracht geweest achter de groei in Nederland van onze datacenters, diensten, klanten en het toegewijde Nederlandse team. "Digital Realty bruist en de mogelijkheden zijn enorm. Toch voel ik dat dit het juiste moment is om meer tijd vrij te maken voor mijn privéleven. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om deze rol te vervullen en kan met trots aankondigen dat wij een goede opvolging hebben."

Meer over
Lees ook
Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc zal samen met Eric en het huidige salesteam de exploitatie van de succesvolle IT & Telecom platformen ITchannelPRO, DatacenterWorks, InfoSecurity Magazine, CloudWorks, Business en IT en Circulaire-IT verder professionaliseren en uitbouwen.

Piet Beltman country business manager Digital Realty

Piet Beltman country business manager Digital Realty

Digital Realty heeft per 1 december 2022 Piet Beltman aangesteld als Country Business Manager in Nederland. Beltman vormt in zijn nieuwe rol de schakel tussen commercie en techniek binnen het datacenterbedrijf.

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is de nieuwe voorzitter van branchevereniging NLdigital. Het algemeen bestuur van de vereniging stemde op 14 december in met haar benoeming. Glastra is managing director van T-Systems Nederland. Daarvoor werkte ze onder andere voor Microsoft en IBM. Ook had ze zeven jaar lang haar eigen IT-bedrijf. Glastra volgt Ernst-Jan Stigter op,1