Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als MD Nederland

WEB_Michael-van-den-Assem--

Michel van den Assem draagt zijn functie als Managing Director Digital Realty Nederland over aan Vincent in ’t Veld, SVP Service Providers & Market Strategy. Vincent is sinds 2008 werkzaam bij Digital Realty en zal per 1 februari starten in zijn nieuwe rol.

"Het was geen eenvoudige keuze om te stoppen", legt Michel uit. Michel van den Assem kwam ruim 23 jaar geleden bij Interxion toen onze eerste datacenters in Europa openden. Sindsdien is hij een drijvende kracht geweest achter de groei in Nederland van onze datacenters, diensten, klanten en het toegewijde Nederlandse team. "Digital Realty bruist en de mogelijkheden zijn enorm. Toch voel ik dat dit het juiste moment is om meer tijd vrij te maken voor mijn privéleven. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om deze rol te vervullen en kan met trots aankondigen dat wij een goede opvolging hebben."

Meer over
Lees ook
Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1

KEVLINX stelt Eric Boonstra aan als CEO om groei van Europese datacenters te stimuleren

KEVLINX stelt Eric Boonstra aan als CEO om groei van Europese datacenters te stimuleren

KEVLINX, een nieuwe pan-Europese datacenteroperator, heeft Eric Boonstra, een veteraan in de sector, benoemd tot CEO. Dit volgt op een recente investering van Macquarie Capital, samen met PMV en het EPICo² fonds. Momenteel bouwt het bedrijf in Brussel, aan een datacenter van 32 MW dat zich met name richt op AI-toepassingen. Het ontwerp van deze fa1

Alexandre Golisano nieuwe Country President Schneider Electric Nederland

Alexandre Golisano nieuwe Country President Schneider Electric Nederland

Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, maakt bekend dat Alexandre Golisano (35) op 1 november start als nieuwe Nederlandse Country President. Hij volgt hiermee Debby Slofstra op die de afgelopen jaren het bedrijf heeft geholpen bij de groei en verduurzaming van het bedrijf.