VIAVI SmartClass Fiber MPOLx

VIAVI SmartClass Fiber MPOLx

De VIAVI SmartClass Fiber MPOLx is de eerste speciale optische verliestestset in de branche die alle testvereisten voor Tier 1 -certificering (Basic) kan uitvoeren met MPO-glasvezelconnectiviteit. De MPOLx biedt een bron- en vermogensmeter die essentiële MPO-testmogelijkheden integreert om een snelle en betrouwbare workflow te garanderen bij het testen en certificeren van netwerkkoppelingen met native MPO-connectiviteit.

Met de MPOLx kunnen veldtechnici alle benodigde testvereisten voor Tier 1 (Basic) certificering in één oplossing uitvoeren:

 

 

  • Meten van de lengte

  • Meten optisch verlies bij meerdere golflengten

  • Controleert polariteit voor alle 12 MPO vezels

  • Biedt native MPO-tests rechtstreeks op apparaten

  • Levert testresultaten voor alle 12 MPO vezels in <6 seconden

  • Biedt native MPO end-face inspectie en geautomatiseerde analyse voor zowel trunk kabels als bulkheads

  • Dubbele golflengte optische lichtbronnen

  • Encircled Flux (EF) compliant

  • 3,5-inch interface met kleuren touchscreen op alle MPOLx-apparaten

  • Certificeringsrapporten genereren

  • Batterijduur voor de hele dag

 

Volledige controle en zichtbaarheid voor technici

De MPOLx geeft technici de mogelijkheid om een nieuw productiviteitsniveau te bereiken voor MPO-tests en -certificering. Net als al onze oplossingen voor Tier 1 (Basic) fiber certificering, zijn identieke lokale en externe exemplaren voorzien voor volledige zichtbaarheid en controle door het uitvoeren van tests van zowel de Lichtbron en Power Meter. Alle apparaten zijn voorzien van een 3,5"-kleuren touchscreen en geïntegreerde inspectie voor zowel bulkhead als  trunk connectoren. Met de MPOLx kan één technicus MPO-eindvlakken inspecteren en tests uitvoeren vanaf beide kanten van de verbinding.

 

Lees ook
DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.