Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv-environet-alert-report2_800x600

Vertiv, wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, lanceert Vertiv™ Environet™ Alert. Deze nieuwe softwareoplossing biedt grootzakelijke infrastructuurmonitoring- en beheer-mogelijkheden voor kleine datacenters en edge-omgevingen. Vertiv™ Environet™ Alert is wereldwijd beschikbaar en voorziet in een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing die de twee meest voorkomende drempels wegneemt als het gaat het om het monitoren en beheren van dit type omgevingen. 
 
Vertiv Environet Alert biedt realtime, leverancier-agnostische monitoring van kritische infrastructuursystemen en stuurt alerts naar de juiste medewerkers als systemen een risico vormen. De software werkt als een ‘single pane of glass’ met een nieuwe, moderne en intuïtieve interface die inzicht en data aan de gebruikers levert. Gebruikers kunnen de datapunten die worden gemonitord en waarover gerapporteerd wordt aanpassen aan wat ze nodig hebben. Zo is de bedrijfsvoering effectief te beschermen en optimaliseren. 
 
“Speciaal ontwikkelde datacentermonitoring is cruciaal voor het bieden van inzicht in de bedrijfsvoering en om risico’s en kosten te verlagen. Slechts weinig oplossingen zijn in staat geweest om de juiste schaal te bieden voor kleinere organisaties”, zegt Mike O’Keeffe, vice president for service and software solutions van Vertiv in Europe, het Midden-Oosten en Afrika. “Vertiv Environet Alert levert essentiële monitoringservices voor kleine en middelgrote bedrijven die verbonden willen blijven met hun kritische infrastructuur om de business continuity te waarborgen.”
 
Vertiv Environet Alert biedt superieure mogelijkheden voor monitoring, alerting, trending en data-organisatie voor bedrijven in markten als gezondheidszorg, financiële dienstverlening, overheid, onderwijs en andere sectoren die gebruikmaken van kleine datacenters en edge-omgevingen. De oplossing is uitwisselbaar met SNMP-devices en integreert via openbare API’s met andere netwerkmanagementtools, data centre infrastructure management-software (DCIM), en bouwbeheersystemen. Zo is een compleet beeld te creëren van alle netwerkactiviteiten en is het beheer van systemen te stroomlijnen. 
 
Meer informatie over Vertiv™ Environet™ Alert en het volledige portfolio van de Vertiv infrastructuurmonitoring- en beheeroplossingen is te vinden op Vertiv.com.
Lees ook
Nieuwe NEN 4010 beschikbaar

Nieuwe NEN 4010 beschikbaar

Op 13 oktober is de nieuwe NEN 4010:2020 ‘Elektrische installaties voor laagspanning - Eisen voor de algemene Nederlandse installatiepraktijk’ verschenen. Deze norm is gebaseerd op Nederlandse omstandigheden en de algemene Nederlandse installatiepraktijk. De norm staat ook bekend als de betere leesbare versie van NEN 1010

Het vergroenen van datacenters vraagt om meer dan een laag energieverbruik

Het vergroenen van datacenters vraagt om meer dan een laag energieverbruik

Nu discussies over energieverbruik en energie-efficiëntie de ontwikkelingen in de datacenterindustrie steeds meer domineren, legt Alberto Zucchinali van Siemon uit dat het vergroenen van het datacenter om meer vraagt dan enkel een laag energieverbruik.

Juniper Networks helpt NL-ix om enorme groei in internetverkeer op te vangen

Juniper Networks helpt NL-ix om enorme groei in internetverkeer op te vangen

Juniper Networks, leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, maakt vandaag bekend dat NL-ix, een van ‘s werelds vijf grootste internet exchanges, oplossingen van Juniper heeft ingezet om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag naar bandbreedte. Resillience, lage latency en voldoende capaciteit zijn belangrijk aandachtgebieden...