<


Vertiv introduceert nieuwe suite producten voor de edge-infrastructuur en verbeterd EMEA partnerprogramma

Vertiv

Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, komt met belangrijke toevoegingen aan zijn bekroonde Vertiv™ Partner Program (VPP) en een verbeterde suite van edge-ready producten. De nieuwe producten omvatten onder meer rack power distribution units (rPDU), uninterruptible power supplies (UPS), rackkoelsystemen, dedicated software en diensten voor partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). 

 

Na de succesvolle introductie van het VPP vorig jaar, is het aantal channel-partners in EMEA tien keer zo groot geworden en blijft Vertiv voordelen toevoegen voor nieuwe en bestaande partners. Het gloednieuwe partner relationship management-systeem (PRM) en de verbeterde partnerportal helpen Vertiv-partners direct te profiteren van op maat gemaakte trainingen om aan de partnereisen te voldoen; nieuwe sales- en marketingtools; online trainingen en certificering; en productselectors en -configurators. De nieuwe toolssuite is ontworpen om partners te helpen belangrijke skills en kennis te ontwikkelen, zich beter te onderscheiden, de winstgevendheid te vergroten en andere businessvoordelen te behalen.

Joachim Fischer, EMEA channel sales director bij Vertiv: “Digitalisering versnelt en 5G komt steeds dichter bij; meer dan driekwart van de wereldwijde telecombedrijven verwacht in 2021 5G-diensten te kunnen aanbieden. Ons verbeterde partnerprogramma blijft resellers voorzien van best-in-class producten en diensten om de nieuwe uitdagingen die technische vooruitgang blootlegt het hoofd te bieden, waaronder de behoefte aan kritische edge-implementaties. We zetten ons in voor de toekomst van het VPP en blijven onze channel-partners, net als vorig jaar, de best mogelijke support bieden zodat ze kunnen excelleren.”

De nieuwe suite producten tilt het uitgebreide Vertiv-portfolio van IT-technologieën en -diensten naar een nog hoger niveau – verpakt in een complete en flexibele single-source, op racks gebaseerde oplossing. Inclusief:

  • De nieuwe Vertiv™ VRC IT Rack Cooling-unit met een self-contained- en een split-versie en de Vertiv™ Liebert® CRV Row Cooling-unit, speciaal ontworpen voor kritische apparatuur in kleine serverruimtes, netwerkkasten en edge-computinglocaties. De systemen bieden load-matching, variable-capacity compressors en ventilatoren, waarmee dit een van de meest efficiënte koelingsunits met de hoogste capaciteit is voor IT-cabinets. De Vertiv VRC wordt aangevuld door een compleet servicepakket, inclusief installatie, start-up response time en preventief onderhoud. 
  • Vertiv™ Geist™ Rack rPDU-serie met een nieuwe 2-in-1 combinatie-outlet voor flexibele plugverbinding en eenvoudig kabelbeheer. De Geist™ UPDU is de nieuwste toevoeging aan de Geist rPDU-familie, met een innovatieve, universele inputaansluiting die geschikt is voor verschillende configuraties voor klanten met meerdere implementaties over de hele wereld. De Geist rPDU heeft toegang tot alle apparaten in het rack om deze via één centraal punt op afstand te monitoren en te beheren. Wanneer technologie zich verder ontwikkelt en bedrijven veranderen, is de monitoring te upgraden. De Geist UPDU-modellen maken betere performance en beheer van dynamische IT-ruimten mogelijk, terwijl ze tegelijkertijd het aanschafproces vereenvoudigen en implementaties wereldwijd versnellen. Bovendien profiteert de Vertiv Geist rPDU-serie van het Vertiv™ Distribution Assurance-pakket.
  • Zeer efficiënte één-fase UPS-oplossingen, zoals de Vertiv™ Liebert® GXT5 en de innovatieve Vertiv™ EDGE line-interactive UPS, die naar verwachting eind augustus dit jaar beschikbaar is voor de EMEA-channelmarkt. Daarnaast voorziet Vertiv’s Lifecycle Power Assurance Services in praktische en kosteneffectieve support voor stroomlevering aan kleine IT-locaties. Edge-implementaties blijven groeien in gebruik en worden voor bedrijven steeds belangrijker; Vertiv’s vijfjarige beschermingsplan beschermt kleine IT-locaties, met realtime inzicht in kritische systemen voor vroege opsporing van afwijkingen. 
  • De Vertiv™ Avocent® ACS 8000 advanced console server wordt in oktober verwacht en beschikt over mobiele mogelijkheden, voor probleemloos, geïntegreerd remote beheer van Vertiv- en externe apparatuur. Dit resulteert in efficiëntere en veiligere netwerkactiviteiten, zelfs voor remote sites of als er geen vast internet beschikbaar is. Vorig jaar werd Vertiv door IHS Market uitgeroepen tot de nummer één leverancier van remote IT-managementoplossingen wereldwijd, een markt met een waarde van 720 miljoen dollar. Deze markt blijft, net als edge computing en remote IT-services, sterk groeien. 

Al deze producten stellen EMEA-resellers in staat meer punten te verdienen via het Vertiv™ Incentive Program (VIP), dat partners beloningen snel laat omzetten in vergoedingen. Vanaf juli 2020 biedt een extra programma, genaamd VIP+, resellers nog meer voordelen via het zilveren, gouden of platina lidmaatschap, met lagere instapmogelijkheden, extra voordelen na registratie en hogere opbrengsten bij specifieke pakketten. De toevoegingen aan het programma stellen nog meer partners in staat voordeel te halen uit het programma terwijl ze in een eigen tempo belangrijke vaardigheden en kennis ontwikkelen.

Murtaza Loka, Hoofd Finance en Purchasing bij BurhanTec: “Samenwerken met Vertiv was al vanzelfsprekend vanwege hun uitstekende marktpositie en wereldwijde end-to-end productset. Nu is die keuze nog logischer dankzij het Vertiv Partner Program dat een serie voordelen biedt die ons in staat hebben gesteld nog meer uit het aanbod van Vertiv te halen.”

Meer over
Lees ook
Panduit introduceert flexibel configureerbare datacenterkast FlexFusion

Panduit introduceert flexibel configureerbare datacenterkast FlexFusion

Panduit introduceert de FlexFusion™ datacenterkast, die te configureren is voor de veranderende behoeften in datacenters. Deze nieuwe generatie modulaire kasten vormen een breed toepasbaar platform voor elk type datacenter en servicebehoeften, in de huidige hyperschaalbare, edge en multitenant omgevingen

Panduit introduceert compacte veilige TrueEdge wandkast voor edge computing

Panduit introduceert compacte veilige TrueEdge wandkast voor edge computing

Panduit introduceert de PanZone® TrueEdge™ wandkast voor de behoefte aan flexibel configureerbare behuizingen voor edge-toepassingen. Het is een compacte oplossing met een hoge dichtheid voor het veilig installeren van switches en servers in beperkte ruimtes. In de nieuwe wandkast kunnen bedrijven een snel groeiend aantal apparaten dichtbij de toepassingen...

Target Platinum-lid bij het Open Compute-project

Target Platinum-lid bij het Open Compute-project

De Open Compute Project Foundation (OCP) maakte eerder deze week bekend dat Target Corporation Platinum-lid is van de OCP community. Target is de eerste grote Amerikaanse retailer die zich bij het OCP aansluit. De aankondiging is gedaan tijdens ICCON, een door Target georganiseerde serie reeks technische conferenties en meet-ups.