<


TTM Energi AB uit Zweden vestigt zijn Benelux onderneming in Steenwijkerland

TTM Energie Benelux

Het in 1969 gestarte TTM Energi AB, Zweedse marktleider in HVAC energie producten start per januari zijn Benelux vestiging in Steenwijkerland. TTM Benelux B.V. is een samenwerking van het Zweedse moederbedrijf, Joost en Erik Monninkhof.

Joost Monninkhof neemt de dagelijkse leiding van TTM Benelux B.V. op zich. Erik Monninkhof, oprichter en CEO van Dupaco Distribution B.V. dat in 2015 aan Ingram Micro is verkocht, kiest voor een rol op de achtergrond.

De producten van TTM Energi zijn vanaf de 90’er jaren van de vorige eeuw met name toegepast bij de energietransitie van stookolie naar warmtepompen in Zweden en elders. Een vergelijkbare transitie vindt nu in Nederland plaats van aardgas naar warmtepompen.

Met name de gelijkenis van deze markt gecombineerd met de ervaring die men in Zweden heeft opgedaan ligt aan de basis om de eerste internationale Europese vestiging in Nederland te starten.

Producten die onderdeel van het portfolio gaan uitmaken zijn:

 

  • NoXygen Vacuümontgassers
  • MAG Magnetiet, vuil en luchtfilters
  • Genix Expansievaten
  • SHUNTOMATIC op maat gefabriceerde shuntunits

 

Op www.ttm-benelux.nl is een uitgebreid productoverzicht aanwezig.

Voor verdere informatie mag contact worden opgenomen op info@ttm-benelux.nl, of telefonisch op +31 85 082 5532

 

(op de foto: links Dan Arfvelin, CEO TTM Zweden, rechts Joost Munninkhof)

Meer over
Lees ook
Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Aftermovie en Presentaties DatacenterWorks Expertsessie Next Gen Koeling

Op 24 mei organiseerde DatacenterWorks de expertsessie Next Gen Koeling. Van die bijeenkomst is een opname gemaakt die zojuist online is geplaatst. Die aftermovie geeft een goede indruk van deze goed bezochte sessie.

Panduit tekent partnerovereenkomst met Cailabs voor innovatieve OneMode

Panduit tekent partnerovereenkomst met Cailabs voor innovatieve OneMode

Panduit heeft een vergaande partnerovereenkomst getekend met Cailabs, een Frans deeptech-bedrijf, gespecialiseerd in technologie voor het vormen van lichtbundels. Panduit gaat de technologie van Cailabs wereldwijd integreren in het innovatieve OneMode productportfolio. Onderdeel van de overeenkomst is een exclusief gebruik van Cailabs’ technologie voor...

Brady: geautomatiseerde, real-time tracering van items in datacenters

Brady: geautomatiseerde, real-time tracering van items in datacenters

Een wereldwijd ICT-bedrijf wou de manier waarop hun servers werden getraceerd en beheerd automatiseren. Met duizenden waardevolle ICT-items bleek de mogelijkheid om foutloos en in real-time te rapporteren over de locatie van deze items essentieel voor zowel commercieel succes als de naleving van de regelgeving. Daarnaast was het bedrijf op zoek naar...