<


SPIE en Incooling gaan een strategisch partnerschap aan voor een revolutie in de datacenterwereld

spie-logo

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, is een partnerschap aangegaan met Incooling. Incooling levert deep tech innovaties waardoor datacenters veel energiezuiniger en milieuvriendelijker worden. Samen met Incooling zal SPIE deze innovaties in datacenters in Nederland introduceren.
 
Incooling heeft een geïntegreerde koeloplossing ontwikkeld die gericht is op het verhogen van de computerprestaties van servers. Hun oplossing voor faseverandering van de koeling verwijdert de warmte direct bij de bron, wat resulteert in maximale prestaties van de server en een lager energieverbruik. Deze innovaties sluiten aan bij de ambities van SPIE om haar klanten energiebesparende oplossingen te bieden.
 
SPIE en Incooling ontmoetten elkaar op de High Tech Campus in Eindhoven waar SPIE datacenter oplossingen levert en onderhoud doet bij verschillende klanten. Om haar dienstenportfolio verder uit te breiden heeft SPIE in Incooling de ideale partner gevonden.
 
Ruud van der Hoeven, Business Unit Manager Datacenters bij SPIE Nederland B.V., is enthousiast over de samenwerking: "De klanten van SPIE behoren tot de meest veeleisende klanten ter wereld. SPIE biedt nu al verschillende koeloplossingen voor datacenter omgevingen. De innovatie van Incooling is echter een uitstekende aanvulling op het brede portfolio van de huidige SPIE-oplossingen. Samen zullen we ons aanbod kunnen verbeteren, wat onze klanten zal helpen om energie en kosten te besparen."
 
Rudie Verweij, CEO Incooling: '' We zien dat de datacenterbranche snel verandert, waardoor nieuwe uitdagingen ontstaan en de druk om te innoveren toeneemt. We zijn erg enthousiast om met SPIE samen te werken, omdat het zorgt voor een efficiënte verkenning van deze uitdagingen en een snelle implementatie van nieuwe technologie met een gelijkgestemde partner die bereid is om een extra stap te zetten in de richting van verandering."
Lees ook
Telecomsector werkt aan brede certificering van glasvezel-technici

Telecomsector werkt aan brede certificering van glasvezel-technici

KPN, VodafoneZiggo, Eurofiber, DELTA Fiber, T-Mobile Nederland, Open Dutch Fiber, branchevereniging NLconnect en stichting SECT hebben de intentie uitgesproken om te komen tot een branchebrede certificering voor FttX glasvezelprofessionals. De partijen beogen daarmee de kwaliteit van de Nederlandse glasvezelnetwerken blijvend te garanderen. Tevens willen...

Panduit introduceert compacte veilige TrueEdge wandkast voor edge computing

Panduit introduceert compacte veilige TrueEdge wandkast voor edge computing

Panduit introduceert de PanZone® TrueEdge™ wandkast voor de behoefte aan flexibel configureerbare behuizingen voor edge-toepassingen. Het is een compacte oplossing met een hoge dichtheid voor het veilig installeren van switches en servers in beperkte ruimtes. In de nieuwe wandkast kunnen bedrijven een snel groeiend aantal apparaten dichtbij de toepassingen...

Equinix breidt uit in Amsterdam om te voldoen aan toenemende vraag naar interconnectie

Equinix breidt uit in Amsterdam om te voldoen aan toenemende vraag naar interconnectie

Equinix, Inc. heeft de derde fase van de uitbreiding van Equinix' AM7 International Business Exchange in Amsterdam voltooid. De investering van 63 miljoen dollar verhoogt de capaciteit om de verdere digitalisering van lokale en internationale klanten te ondersteunen. Tot nu toe heeft Equinix meer dan 1 miljard dollar geïnvesteerd in zijn datacenters...