Slimme, flexibele gebouwen & datacenters: fabels en feiten

IMG_2471

Dagelijks krijgt u te horen dat uw datacenter efficiënter, duurzamer en productiever kan, en stiekem weet u ook wel dat ‘business as usual’ niet meer werkt. Uw IT-omgeving en datacenter zijn in de huidige vorm waarschijnlijk niet geschikt om de fenomenale groei van de hoeveelheid data - door IDC de komende jaren ingeschat op veertig procent per jaar - op te kunnen vangen. Op de oude voet doorgaan is geen optie; daarvoor zijn de kosten van een downtime te hoog. De Aberdeen Group heeft die kosten voor grote bedrijven zelfs ingeschat op gemiddeld 685.000 dollar per uur! 

Als u de leveranciers mag geloven, is DCIM het wondermiddel om te komen tot een efficiënter, duurzamer en productiever datacenter. Die gouden bergen zijn echter niet eenvoudig te bereiken, zeker niet als de organisatorische verandering die nodig is voor een succesvolle implementatie van DCIM moet worden bewerkstelligd met krimpende budgetten. De moed zakt dan al snel in de schoenen.

Wilt u nu ook wel eens weten wat DCIM uw organisatie onder de streep oplevert, inclusief de lusten en de lasten? En hoe u uw organisatie optimaal voorbereidt op een succesvolle implementatie van DCIM? CommScope neemt u tijdens een hands-on conferentie in het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht mee op reis langs alle trends, uitdagingen en nieuwste mogelijkheden op het gebied van intelligente gebouwen en datacenters. Dit inclusief best practices van diverse ‘movers & shakers’ en de mogelijkheid tot een 1-op-1 sessie met de expert van uw keuze. Klik hier voor het volledige programma en gratis inschrijven>

 
Dossiers
Meer over
Lees ook
Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.

Hoe moderne DCIM bijdraagt aan het succes van de CIO

Hoe moderne DCIM bijdraagt aan het succes van de CIO

CIO's spelen steeds vaker een leidende rol bij het stimuleren van bedrijfsinnovatie, het afstemmen van IT-projecten op bedrijfsdoelstellingen, het digitaliseren van bedrijfsactiviteiten en het leiden van programma’s voor organisatieverandering. Hierdoor is hun baan belangrijker en complexer geworden.

Nieuwe versie van openDCIM beschikbaar

Nieuwe versie van openDCIM beschikbaar

openDCIM, een belangrijk open source-project op het gebied van datacenter infrastucture management, heeft versie 23.04 uitgebracht. Deze nieuwe versie omvat onder andere is een serie bugfixes voor de gebruikersinterface (UI). Met deze nieuwe versie 23.04 kunnen openDCIM-gebruikers hun datacenterinfrastructuurbeheer naar een hoger niveau tillen, d1