Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

Siemon-300200

Siemon, een toonaangevende wereldwijde specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren, is toegetreden tot de Ethernet Alliance. Deze alliantie is een wereldwijde, non-profit organisatie die zich toelegt op het verder uitbouwen van het succes en de verdere ontwikkeling van Ethernet-technologieën.

De wereldwijde vraag naar bandbreedte en connectiviteit groeit enorm. Dit is een gevolg van het steeds groter wordende aantal met netwerken verbonden apparaten. Ook de komst van nieuwe technologieën vraagt om steeds meer en steeds snellere innovatie van Ethernet-technologie. Als de belangrijkste belangenorganisatie op het gebied van Ethernet biedt de Ethernet Alliance een forum voor het open uitwisselen van ideeën. Ook biedt het een platform voor consensusvorming om de vooruitgang en acceptatie van Ethernet-technologie over de hele wereld te vergroten. Als toonaangevende fabrikant van hoogwaardige IT-infrastructuuroplossingen en -services, streeft Siemon ernaar om innovatieve bekabelings- en connectiviteitsoplossingen te bieden die deze vooruitgang en acceptatie mogelijk maken.

“De Ethernet Alliance zet zich al lang in voor het ondersteunen van de verdere ontwikkeling van Ethernet door middel van industriestandaarden en interoperabiliteit tussen de producten van leveranciers. Dit sluit perfect aan bij Siemon’s jarenlange betrokkenheid bij industriestandaarden en ons commitment aan het leveren van op standaarden gebaseerde kwaliteitsoplossingen”, zegt John Siemon, Chief Technology Officer van Siemon. "Ethernet is overal en we zijn zeer verheugd om ons aan te sluiten bij dit consortium van gelijkgestemde leveranciers die alle samenwerken om het Ethernet-ecosysteem verder uit te breiden en markten over de hele wereld voor te lichten over de ongekende mogelijkheden van deze technologie.”

Over de Ethernet Alliance

De Ethernet Alliance is een wereldwijd consortium dat bestaat uit leveranciers van systemen en componenten, experts uit de industrie en professionals van universiteiten en overheden. De alliantie zet zich in voor het succes en de verdere uitbreiding van Ethernet-technologie. De Ethernet Alliance maakt Ethernet-standaarden mogelijk door activiteiten te ontwikkelen die variëren van de incubatie van nieuw Ethernet-technologieën tot demonstraties van interoperabiliteit en het ondersteunen van opleidingen. Ga voor meer informatie over de Ethernet Alliance naar http://www.ethernetalliance.org.

Meer over
Lees ook
Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Digital Realty en investeringsmaatschappij Blackstone hebben een gezamenlijke onderneming aangekondigd die vier hyperscale datacentercampussen in drie metropolen verspreid over Europa en Noord-Amerika gaat opzetten. De ontwikkeling vertegenwoordigt een totale investering van ongeveer 7 miljard dollar en is gericht op het leveren van ongeveer 500 m1

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

De vereniging NLconnect groeit naar 85 leden en versterkt daarmee haar positie als het samenwerkingsplatform van de breedbandketen.

Ampere leidt nieuwe alliantie om tot efficiënte en energiezuinige AI-applicaties te komen

Ampere leidt nieuwe alliantie om tot efficiënte en energiezuinige AI-applicaties te komen

In de afgelopen jaren is het energieverbruik van AI-applicaties in datacenters exponentieel toegenomen, een trend die zowel milieuactivisten als bedrijven in de AI-sector zorgen baart. Om een antwoord te bieden op deze groeiende bezorgdheid, hebben verschillende AI-gerelateerde firma's de handen ineen geslagen om een consortium te vormen dat zich1