Siemon introduceert Value Vertical Cable Manager System

Siemon VVCM

Siemon, een toonaangevende en wereldwijd actieve specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren, heeft zijn familie van kosteneffectieve open rack- en kabelmanagementoplossingen uitgebreid met het nieuwe Value Vertical Cable Manager (VVCM) systeem.

 

Het Value Vertical Cable Management-systeem is speciaal ontwikkeld voor integratie met Siemon’s 2-Post Value Rack, 19 inch Rack-Mount Horizontal Cable Managers en support accessoires. Het biedt een oplossing voor zowel het plaatsen van apparatuur als het beheren van kabels. Hiermee wordt zowel implementatie als beheer op de lange termijn van bedrijfskritische netwerkbekabelingsinfrastructuren aanzienlijk vereenvoudigd.

 

De nieuwe 7 inch en 45U verticale managers worden in slechts vijf minuten gemonteerd op de 2-Post Value Rack en andere racks van Siemon. Daarmee kan dit kabelmanagementsysteem zeer snel worden ingezet. De VVCM's zijn verkrijgbaar in breedtes van 4 inch (10 cm), 6 inch (15 cm), 10 inch (25 cm) en 12 inch (30 cm). Ze zijn beschikbaar in zowel enkel- als dubbelzijdige versies zodat een breed scala aan topologieën kan worden ondersteund. Hierbij is tevens kabelmanagement voor high-density patch panelen, het efficiënt routeren van horizontale kabels, het monteren van PDU's en het routeren van voedingskabels voor apparatuur mogelijk.

 

Tot nu toe maken de meeste verticale managers gebruik van moeilijk te bedienen snap-on scharnieren. De nieuwe Siemon VVCM-lijn beschikt echter over dubbele scharnierdeuren met op elke hoek veerontgrendelingsklemmen die - letterlijk - met één vinger kunnen worden bediend. Dankzij dit gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen de deuren in beide richtingen worden geopend waardoor de toegankelijkheid van de managers wordt verbeterd. Ook zijn ze veel gemakkelijker te openen, te sluiten, te verwijderen en opnieuw te bevestigen dan de traditionele snap-on scharnieren die normaal gesproken op dit prijspunt worden aangeboden.

 

De VVCM's zijn ook voorzien van Siemon's eigen high-capacity kabelgoten. De goten zijn in staat om grote hoeveelheden kabels en snoeren met een grotere diameter te beheren in omgevingen met een hoge dichtheid, die net zo uitdagend zijn als 48-poorts, 1U categorie 6A patch panelen, en zorgen voor duidelijke paden voor de overgang naar de verticale kabelmanagementruimte.

 

Binnen de verticale managementruimte zelf biedt het veelzijdige ontwerp van de VVCM-verdeelplaat een scala aan montagemogelijkheden voor accessoires voor kabelmanagement en PDU's, bevestigingsmateriaal voor efficiënte kabelgeleiding en bundelscheiding, glasvezelspoelen voor eenvoudig beheer van bundels en standaard PDU-bevestigingen. De scheidingsplaten kunnen ook worden omgekeerd, zodat extra verticale ruimte aan de voor- of achterzijde van de kabelgoot kan worden gecreëerd.

 

"Vandaag de dag verbinden commerciële bedrijfsnetwerken meer apparaten met elkaar dan ooit tevoren. Dit betekent meer kabels en meer apparatuur die netwerkverbindingspunten bedienen en dus ook meer wijzigingen naarmate de convergerende infrastructuur zich ontwikkelt", legt Nicolas Roussel, technisch manager bij Siemon, uit. "Netwerktechnici en IT-personeel hebben behoefte aan een betaalbare, flexibele en toegankelijke oplossing voor het ondersteunen en beschermen van IT-apparatuur. We zijn dan ook erg blij dat we deze marktbehoeften hebben kunnen integreren in het ontwerp van onze nieuwe verticale kabelmanagementoplossing.”

 

De VVCM-lijn wordt geleverd in een ultracompacte, lichtgewicht verpakking om de verzendkosten en de opslagruimte te minimaliseren. Door gebruik te maken van een halfhoog modulair ontwerp, wordt de VVCM plat verpakt om de verwerking van materiaal op locatie te vereenvoudigen, terwijl de assemblage toch uiterst snel en eenvoudig blijft.

 

Meer over
Lees ook
Dutch Datacenter Index september 2020

Dutch Datacenter Index september 2020

Gedurende de zomer is de indruk bevestigd dat de impact van Covid-19 op de datacenteractiviteit beperkt blijft. Toch zien we dat er aanhoudende zorgen zijn over de liquiditeit van klanten, en houden single tenant-datacenters de hand op de knip.

Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv, wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, lanceert Vertiv™ Environet™ Alert. Deze nieuwe softwareoplossing biedt grootzakelijke infrastructuurmonitoring- en beheer-mogelijkheden voor kleine datacenters en edge-omgevingen. Vertiv™ Environet™ Alert is wereldwijd beschikbaar

Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

Brady biedt nieuwe RFID-temperatuurlabels aan die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve...