<


Seminar 'Cabling evolution for future Data Centres'

BannerFenceworks_HilversumDCevent_28.06.18

Op 28 juni a.s. organiseren Nexans, Microlease en Viavi een speciale namiddag in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum over gestructureerde bekabeling en testen in het datacenter. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Datacenters zijn zoals u weet zeer innovatieve omgevingen en vormen het hart van onze wereldwijde digitale infrastructuur. Als experts op het gebied van connectiviteit weten we maar al te goed hoe uitdagend het is om alle verbindingen tot stand te brengen en op het hoogste niveau te houden. In een namiddag praten wij u bij over de laatste bekabelingtrends, ontwikkelingen en best practices. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om hands-on de nieuwste glasvezeltechnologie te testen.

Bij voldoende animo is er na afloop gelegenheid om het museum van Beeld & Geluid te bezoeken.

Het event is volledig gratis. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. Na afloop krijgt u een gratis uitrijkaart.

Programma

U kunt zich hier aanmelden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Panduit introduceert 400G connector voor datacentertoepassingen

Panduit introduceert 400G connector voor datacentertoepassingen

Panduit introduceert de 400G CS connector voor 200G/400G applicaties in datacenters. Deze volgende generatie glasvezelconnector helpt de capaciteit van datacenters te optimaliseren voor hoge snelheid toepassingen. Dankzij de compacte vormgeving is Panduit’s 400G CS connector met een hoge dichtheid te installeren en vergroot deze de flexibiliteit en...

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).

Draka start Haspel Retour Service met technische groothandel

Draka start Haspel Retour Service met technische groothandel

Elk jaar brengen kabelfabrikanten duizenden nieuwe kabelhaspels in omloop, maar slechts een klein deel daarvan komt retour. Dat kan duurzamer, vindt kabelfabrikant Draka. En daarom start zij samen met de technische groothandel (Technische Unie, Rexel en Solar) de Haspel Retour Service. Draka hoopt dat andere kabelfabrikanten volgen.