Schneider Electric vernieuwt monitorings- en beveiligingsplatform NetBotz

Schneider Electric lanceert een vernieuwde versie van NetBotz, een toepassing die toegangscontrole voor racks combineert met monitoring van omgevingswaarden. Het platform helpt het energieverbruik van een datacenter te minimaliseren, uptime te beschermen, toegang tot racks af te schermen en de operationele prestaties van een datacenter te verbeteren.

De nieuwe versie van het schaalbare platform heet NetBotz 250. Dit platform zijn bedoeld om kritieke IT-apparatuur in real-time te beschermen en monitoren. De units worden in een rack geplaatst. Door beveiligingscamera’s aan het platform toe te voegen kan het platform worden ingezet voor toegangscontrole. Daarnaast is het mogelijk tot 47 sensoren aan het platform te koppelen om kritiek IT-apparatuur te monitoren. Denk hierbij aan temperatuurs- en luchtvochtigheidssensoren, maar ook aan trillings- en rooksensoren.

Het platform is geïntegreerd in de StruxureWare Data Center Infrastructure Monitoring (DCIM) software van Schneider Electric. Gegevens die via NetBotz, dat Schneider Electric in 2007 in handen kreeg via de overname van APC, worden verzameld kunnen hierdoor worden uitgelezen in StruxureWare.

Schneider Electric's NetBotz 250 (bron: Schneider Electric)

Dossiers
Meer over
Lees ook
Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Het scheiden van IT en OT heeft goede redenen. Er zijn manieren om de twee te koppelen op een logische en veilige manier. Daarmee wordt aan alle eisen van veiligheid, data integriteit en compliance voldaan. OPTO 22 heeft de EPIC om dit mogelijk te maken.

Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv, wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, lanceert Vertiv™ Environet™ Alert. Deze nieuwe softwareoplossing biedt grootzakelijke infrastructuurmonitoring- en beheer-mogelijkheden voor kleine datacenters en edge-omgevingen. Vertiv™ Environet™ Alert is wereldwijd beschikbaar

NORDAC PRO SK 500P: De nieuwste generatie schakelkastomvormers

NORDAC PRO SK 500P: De nieuwste generatie schakelkastomvormers

Optimale prestaties in de schakelkast: De NORDAC PRO SK 500P frequentieomvormers van NORD DRIVESYSTEMS zijn uitgerust met een geïntegreerde multiprotocol Ethernet interface, een multi-encoder interface voor meerdere assen en een USB interface voor het spanningsvrij parametriseren. Perfect voor elke toepassing.