Schneider Electric lanceert flexibele 3-fase UPS

schneider-electric-galaxy-vm

Schneider Electric introduceert Galaxy VM, een Uninterruptible Power Supply (UPS) die 3-fase stroombeveiliging levert voor middelgrote datacenters en industriële of facilitaire omgevingen. Het gaat om een flexibel systeem, dat eenvoudig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften op een locatie.

De batterijmodules en ventilatoren van de Galaxy VM zijn hot-swappable, waardoor deze vervangen kunnen worden zonder de werking van het systeem te hoeven onderbreken. De Galaxy VM maakt gebruik van een gepatenteerde powertopologie die de belasting van de actieve componenten verminderd. Dit komt de betrouwbaarheid van het systeem ten goede.

ECOnversion

De UPS beschikt over een 'ECOnversion'-stand. Gecombineerd met ECO-modus technologieën en dubbele online conversie heeft de UPS hierdoor een efficiëntie van 99%. ECOnversion corrigeert de harmonische vervorming in de stromen die voor een vervuiling kunnen zorgen, wat een stabiele stroomvoorziening garandeert.

Datacenter- en facilitymanagers zien de hoge efficiëntie van de UPS direct vertaald in een lagere energierekening. "Dit is van groot belang voor de operators en beheerders van zowel datacenters als andere bedrijfskritische omgevingen", aldus Paul Bron, vice president IT Business bij Schneider Electric. "Zij staan voortdurend voor de uitdaging om een optimale energie-efficiëntie te koppelen aan een maximale uptime en beschikbaarheid."

Eenvoudige installatie en beheer

De Galaxy VM is voorzien van een compacte behuizing. Het volledig geïsoleerde Input/Output (I/O)-kabinet beschikt over kabelinvoer boven- en onderlangs, waardoor de UPS met de achterzijde tegen een muur geplaatst kan worden. De UPS is voorzien van wieltjes, waardoor deze eenvoudig verplaatst kan worden. Voor het configureren van de Galaxy VM kan gebruik worden gemaakt van de ISX Designer-configuratietool van Schneider Electric.

Het UPS-systeem is ontworpen voor integratie met elektrische, fysieke en monitoringsomgevingen. Gebruikers kunnen het systeem beheren met de StruxureWare Data Center Infrastructure Management (DCIM)-software van Schneider Electric en monitoren via gebouwbeheersystemen en het Modbus-protocol. Paul Bron: "Facility- en IT-managers kunnen erop vertrouwen dat Galaxy VM werkt met de bestaande systemen. Bovendien kunnen zij aanzienlijke besparingen op de energiekosten en andere gerelateerde kosten realiseren."

Meer over
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.