<


Schneider Electric introduceert 22 kW, 300 mm InRow™-datacenterkoeloplossing met Economizer-optie

Schneider-Electric_560300

Schneider Electric kondigt de Uniflair InRow™ 300 mm-oplossing aan. Deze uitbreiding op het Uniflair-koelportfolio biedt nu de Economizer-, Twin-koeling-, vloeistofgekoelde en luchtgekoelde opties. Het is de eerste 300 mm brede, rij-gebaseerde koeling met een Economizer-optie. Hierdoor kunnen klanten energieverbruik verminderen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.
 
Organisaties zien zich voor de uitdaging gesteld om meer capaciteit op een kleiner vloeroppervlak van datacenters te passen, terwijl zij tegelijkertijd moeten voldoen aan milieu- en energienormen. De Uniflair InRow-koeloplossing is een oplossing die aan deze uitdagingen tegemoet komt. De oplossing is Green Premium-gecertificeerd, krachtig en compact. Het heeft een nominaal vermogen van 22 kW waarbij alle kritieke componenten buiten zijn geplaatst als onderdeel van de condensatie-unit. Deze unieke mogelijkheden maken de Uniflair InRow ideaal voor edge computing, microdatacenter- en rij-gebaseerde datacentertoepassingen.
 
Andrew Bradner, General Manager, Cooling Business bij Schneider Electric: "Als 's werelds meest duurzame bedrijf breiden we ons portfolio aan toonaangevende efficiënte en duurzame oplossingen uit met de nieuwste InRow Cooling. De CO2-voetafdruk van datacenters vermindert met deze oplossingen door precisiekoeling, flexibiliteit en vrije koeling. We weten dat veel organisaties hun datacenterarchitecturen moeten aanpassen aan nieuwe normen, dus we hebben een efficiënte oplossing ontwikkeld die minder impact heeft op het milieu.”
 
De Uniflair Economizer InRow Cooling DX biedt verschillende voordelen:
  • Economizer-koelbattterij voor vrije koeling
  • Flexibele plaatsing van de watergekoelde condensatie-unit
  • 22 kW in een breedte van 300 mm voor meer capaciteit met een kleinere voetafdruk
  • Dubbele voeding met automatische omschakelaar (ATS) voor minder stroomverbruik en infrastructuurkosten, evenals verhoogde betrouwbaarheid. Dit maakt de unit bijzonder geschikt voor edge-, microdatacenter- en kleine datacenteromgevingen
Functies omvatten:
  • Dubbel gekoeld met keuze voor lucht- en watergekoelde condensatie-unit
  • Vloeistof-/watergekoelde condensatie-unit
  • TLS 1.2 cybersecurity
  • Nood "boost" luchtstroommodus
  • A&B dubbele stroomcircuits met ATS
  • Active Flow Control™
Klik hier voor meer informatie over de Uniflair InRow 22kW, inclusief de Economizer-modus en de complete lijn aan Uniflaircooling-oplossingen van Schneider Electric.
 
Meer over
Lees ook
Rittal informeert over Energie Investeringsaftrek mogelijkheden in 2022

Rittal informeert over Energie Investeringsaftrek mogelijkheden in 2022

Tijdens de DatacenterWorks Expertsessie over NextGenCooling is door sprekers en deelnemers gewezen op de EIA. Met deze regeling voor Energie Investeringsaftrek maakt de rijksoverheid het nog aantrekkelijker werk te maken van energiebesparing. Rittal wijst de relaties al jaren op het bestaan van deze regeling. Er zijn in het verleden ook meerdere bijeenkomsten...

Dublin en Frankfurt op slot voor nieuwe datacenters

Dublin en Frankfurt op slot voor nieuwe datacenters

Het jaar 2022 begint slecht voor investeerders en exploitanten van datacenters in de regio’s Dublin en Frankfurt. De eerste regio gaat op slot voor nieuwbouw. In de tweede regio is de maatschappelijke en politieke druk verder toegenomen. Een bouwstop zal ook daar onafwendbaar zijn.

TTM Energi AB uit Zweden vestigt zijn Benelux onderneming in Steenwijkerland

TTM Energi AB uit Zweden vestigt zijn Benelux onderneming in Steenwijkerland

Het in 1969 gestarte TTM Energi AB, Zweedse marktleider in HVAC energie producten start per januari zijn Benelux vestiging in Steenwijkerland. TTM Benelux B.V. is een samenwerking van het Zweedse moederbedrijf, Joost en Erik Monninkhof. Joost Monninkhof neemt de dagelijkse leiding van TTM Benelux B.V. op zich. Erik Monninkhof, oprichter en CEO van...