Schneider Electric breidt de Galaxy VS 3-Phase UPS uit met interne Smart Battery Modules

Schneider Electric breidt de Galaxy VS 3-phase Uninterruptible Power Supply (UPS) uit met slimme interne batterijmodules van 10 tot 100 kW. Daarnaast introduceert deze release de ondersteuning voor de interne N+1 redundantie op modulelevel, waardoor de systeembeschikbaarheid tot 10 keer verbetert. De Galaxy VS met interne batterijen is nu de UPS met de hoogste dichtheid op het gebied van ononderbroken stroomvoorziening op de markt. Dit maakt hem ideaal voor de unieke vereisten van edge computing en kritieke infrastructuren. 

De Galaxy VS biedt 99% efficiëntie in de ECOversion-modus en het modulaire design is gemakkelijk te implementeren en onderhouden. Hierdoor is de UPS ideaal voor kritieke IT-, commerciële en industriële toepassingen. De interne slimme batterijmodules verbeteren de beschikbaarheid door extra flexibiliteit en -monitoring, redundante batterijketens en zelfconfiguratie. Dit ontwerp vermindert risico’s door ervoor te zorgen dat kritieke belastingen altijd worden beschermd met zeer voorspelbare looptijden en batterijredundantie. 

"Met zijn hoge dichtheid en beschikbaarheid voorziet deze Galaxy VS-uitbreiding in de groeiende behoefte binnen edge computing en datacenterindustrieën aan oplossingen die zeer beschikbaar, volledig beheerd en zeer efficiënt zijn zonder de voetafdruk van de UPS te vergroten", aldus Bin Lu, senior vicepresident van Data Center Systems, Secure Power, Schneider Electric. 

Andere voordelen

  Galaxy VS

  • Verkleinen van de voetafdruk: het compacte ontwerp en het feit dat al het onderhoud via de voorzijde plaats kan vinden, maakt het ideaal voor kleine ruimtes.
  • Kostenbesparingen: tot 99% efficiëntie wanneer het in de Schneider Electric gepatenteerde ECOversion-modus staat. Hierdoor kunnen gebruikers hun initiële investering binnen twee tot drie jaar terugverdienen door de energie die ze besparen (afhankelijk van het model).
  • Verhoogde beschikbaarheid en vereenvoudigd onderhoud: essentiële systeemcomponenten worden gebouwd als modules met een fouttolerant ontwerp. Dit zorgt voor interne redundantie bij lagere belastingniveaus en een kortere gemiddelde reparatietijd.
  • EcoStruxure Ready: maakt het gemakkelijk te onderhouden met wereldwijde zichtbaarheid van prestaties en status van apparatuur. Ook wordt het ondersteund door een 24x7 expert servicebureau dat gebruikmaakt van management software EcoStruxure IT Expert en EcoStruxure Asset Advisor.