Schleifenbauer introduceert PDU zonder stekker voor klanten die zelf willen 'termineren'

terminalpdu

Schleifenbauer introduceert een PDU speciaal voor klanten die zelf willen 'termineren'. De Terminal PDU wordt geleverd zonder stekker en maakt zowel aansluitsnoeren als stekkerblokken overbodig. De PDU kan namelijk rechtstreeks op de vaste bedrading worden aangesloten.

De Terminal PDU beschikt over 3 enkelfase of 5 drie fase terminals. De terminals zijn geschikt voor massieve bedrading van 0,2 tot 6 mm2 en voor een flexibele bedrading van 0,2 tot 4 mm2. De PDU's worden dankzij de vaste bekabeling een onderdeel van de installatie.

Flexibiliteit

Eindgebruikers zijn flexibeler in het gebruik van bedrading. Zij kunnen zelf kiezen voor een flexibele draad of een installatiedraad. Ook bepalen gebruikers zelf welk type snoer of bedrading aan de PDU wordt gekoppeld. Een stopcontact of stekker is niet langer noodzakelijk, wat de kans op problemen verkleind. Een stekkerdoos die niet aanwezig is kan immers ook niet kapot gaan.

Dossiers
Lees ook
Ampere stelt datacenters voor stevige uitdagingen

Ampere stelt datacenters voor stevige uitdagingen

Datacenters die via de eigen IT-afdeling of van klanten servers binnen krijgen die gebruik maken van de nieuwste zogeheten datacenter-processoren, dienen zich voor te bereiden op mogelijke problemen.

Eerste Europese datacenter voor quantum computers begin 2024 open

Eerste Europese datacenter voor quantum computers begin 2024 open

Quantum computing, ooit een domein van puur wetenschappelijk onderzoek, staat nu aan de vooravond van een commerciële doorbraak. Deze ontwikkeling is van cruciaal belang voor de datacenterindustrie. Recent nieuws van IBM illustreert hoe dichtbij de integratie van quantum computers in datacenters al is. Zo staat er voor 2024 een eerste IBM datacent1

Betere infrastructuurdocumentatie maken

Betere infrastructuurdocumentatie maken

In de wereld van IT-systemen en infrastructuurdocumentatie worden vaak termen als 'single pane of glass', 'single source of truth', 'golden source' en 'zero touch documentation' gebruikt., schrijft David Cuthbertson in een artikel op LinkedIn. Cuthbertson is een specialist op het gebied van het documenteren en visualiseren van onder andere IT- en1