<


R&M en FNT integreren kabelmanagement in DCIM oplossing

Data Center Infrastructure Management (DCIM) leverancier FNT en het Zwitserse bekabelingsbedrijf Reichle & De-Masseri (R&M) gaan een samenwerking aan. De bedrijven integreren datacenterbekabeling met behulp van RFID tags rechtstreeks in de DCIM oplossing van FNT. Hiermee willen de bedrijven het beheer van datacenterkabels vereenvoudigen.

Het kabelvolgsysteem R&MinteliPhy van R&M is geïntegreerd in FNT’s DCIM oplossing Command. R&MinteliPhy verzamelt hierbij data over kabels en poorten via RFID sensoren. Deze data wordt vervolgens doorgestuurd naar FNT Command, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale application programming interface (API). Alle informatie die door R&MinteliPhy wordt verzameld wordt hierdoor weergegevens in FNT Command.

RFID

De RFID sensors van R&M verzamelen onder andere:

  • real-time data over fysieke verbindingen, die worden verzameld via RFID-tags op kabelconnectors;
  • alarmmeldingen voor ongeautoriseerde wijzigingen in de bekabeling;
  • trends en alarmmeldingen met betrekking tot poortcapaciteit.

Daarnaast is het ook mogelijk vanuit FNT Command work orders door te sturen naar R&MinteliPhy voor het traceren van taken, het configureren van rechten en visuele ondersteuning.

Command-FNT-GmbH
Lees ook
Casestudy Brady:  Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Casestudy Brady: Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Brady kan zijn RFID-labels volledig personaliseren zodat ze aan de behoeften van elke klant kunnen voldoen. Het on-metal L-2588-25C UHF RFID-label, met een leesbereik van 3 meter, is geschikt voor het labelen van alle servers en items met vlakke oppervlakken. Het label is voorzien van een isolatielaag om interferentie tussen metalen oppervlakken en...

R&M: Patch panel met 48 poorten voor koper- én/of glasvezelbekabeling voor datacenters

R&M: Patch panel met 48 poorten voor koper- én/of glasvezelbekabeling voor datacenters

R&M (Reichle & De-Massari AG), wereldwijd actieve ontwikkelaar en leverancier van bekabelingssystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, breidt het assortiment van ‘high density’ distributieproducten voor glasvezelverbindingen in datacenters uit met een oplossing voor gecombineerd gebruik van glasvezel- en koperverbindingen.

Panduit EMEA Digital Forum 2021 over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken

Panduit EMEA Digital Forum 2021 over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken

Panduit organiseert op woensdag 16 juni het virtuele forum ‘We Connect.’, over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken. Tijdens een virtuele reis langs innovatiecentra van het bedrijf worden alle deelnemers geïnformeerd over infrastructuurtrends en -oplossingen.