RF Code benoemt David Williams tot VP Strategy and Business Development

Williams

RF Code, een leverancier van realtime oplossingen voor asset management en monitoring voor datacenters, heeft David Williams aangesteld als zijn nieuwe Vice President of Strategy and Business Development.

Als VP zal Williams verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsstrategie van RF Code, inclusief marktpositionering, productdefinitie en onderzoek, en technologische partnerschappen. Williams heeft aanzienlijke ervaring in het definiëren van visie en strategie die de leiderspositie van een bedrijf verbetert en de marktgroei stimuleert. Hij brengt aan RF Code zijn vaardigheden in beheer, analyse, en marketing als zowel uitvoerend als raadslid, met inbegrip van het met succes herpositioneren van producten en beduidend stijgende bedrijfswaarde.

Williams komt naar RF Code vanuit zijn rol van Senior Vice President of Portfolio Strategy bij CA Technologies. Daarbij was hij verantwoordelijk voor het managen van de strategie en visie op alle productgebieden van de portefeuille van CA Technologies ter waarde van 4,5 miljard dollar. Voorafgaand aan zijn rol bij CA Technologies was Williams Vice President of Research bij Gartner.

Meer over
Lees ook
Leaseweb benoemt Marilou van Doorn tot COO van Leaseweb Global

Leaseweb benoemt Marilou van Doorn tot COO van Leaseweb Global

Leaseweb, de internationale hostingprovider, heeft vandaag de benoeming van Marilou van Doorn als Chief Operations Officer (COO) van Leaseweb Global bekendgemaakt. In haar nieuwe rol gaat Van Doorn de operationele processen voor de hele productportfolio van Leaseweb versterken, met speciale aandacht voor de hybride cloud-producten.

Digital Realty benoemt Jeffrey Tapley tot Managing Director EMEA

Digital Realty benoemt Jeffrey Tapley tot Managing Director EMEA

Digital Realty stelt Jeffrey Tapley aan als Managing Director voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Tapley was sinds maart 2019 actief als interim Managing Director EMEA. In deze rol was hij al verantwoordelijk voor Digital Realty’s activiteiten in de regio. Hij houdt kantoor in Londen en rapporteert direct aan Chief Financial Of1

Marien Keizer wordt nieuwe Chief Commercial Officer NL-ix

Marien Keizer wordt nieuwe Chief Commercial Officer NL-ix

NL-ix, The Interconnect Exchange, heeft de benoeming van Marien Keizer tot nieuwe Chief Commercial Officer bekendgemaakt. Voor zijn benoeming bij NL-ix was Marien werkzaam bij AT&T, één van ’s werelds grootste telecombedrijven, waar hij met succes verschillende managementfuncties vervulde op het gebied van sales, network sourcing, operations,1